Dnevni HOROSKOP za petak 27. januar: Device čuvajte strpljenje, Ribe, previše ste tvrdoglave

Vesti 26.01.2023 21:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za petak 27. januar: Device čuvajte strpljenje, Ribe, previše ste tvrdoglave

Shutterstock

Ovan

Posvetite malo više vremena članovima porodice jer im nedostajete. Osoba u znaku lava nam je velika poslovna podrška i imajte to u vidu tokom današnjeg dana. 

Bik 

Do kraja dana imaćete nekoliko sastanaka na poslovnom planu koji će uroditi plodom. Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da kontrolišete partnera. 

Blizanci

Do kraja ove nedelje najvažnije da se pozabavite sobom i svojim potrebama. Jedna osoba iz vaše poslovne okoline vas već neko vreme posmatra ali vi ne dajete nikakvu šansu. Mogući problemi sa sinusima. 

Rak 

Mesece ti bira vaše polje zdravlja pa jako važno da o tome provedete računa. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca u vezi poslovnog puta. Čuvajte se prehlade. 

Lav 

Početak dana je pod uticajem osobe u znaku Strelca koja želi da vam stvari predstavi u mnogo boljem svetlu. Gledajte da ne budete previše ozbiljni kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

Devica 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog drugih ljudi i to najviše zbog odnosa sa kolegama na poslu. Čuvajte svoju strpljenje i ne dajte da neko utiče na vaše poslovne odluke. Zdravlje je odlično.

Vaga 

Tokom dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući vašoj sposobnosti da dobro komunicirate i odradite posao. Čuvajte se mogućih problema sa novcem u krugu porodice.

Škorpija


Vaša ljubomora vas može mnogo koštati posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i planirani put. Nađite načina da se opustite i da ponovo verujete partneru..

Strelac 

Ovo je savršena situacija da se posvetite svemu onome što volite posebno kada su u pitanju druženja sa prijateljima. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više kada je u pitanju podrška partneru.

Jarac 

Čuvajte se zlih komentara kada je u pitanju vaša poslovna karijera i vaša ambicija. Osoba u znaku Ovna vam je veoma veliki neprijatelj ali to ne vidite na taj način. Napravite distancu u odnosu na tu osobu. 

Vodolija

Do kraja dana biće te veoma dobro raspoložen i to raspoloženje prenosite na okolinu. Okrenite se sebi i budite za sebe najbolji posebno u odnosima sa poslovnim partnerima. 

Ribe 

Tvrdoglavo branite svoje stavove posebno kada su u pitanju odnosi sa šefovima. Ljubavna situacija je stabilna ali to vas mnogo ne inspiriše. Više se okrećete sebi i svojim planovima za budućnost. 
 

Komentari (0)
Loading