NAJGORI dan u 2023. za svaki horoskopski znak: Zapišite ih jer tada bolje da ne izlazite iz kuće!

Vesti 26.01.2023 08:10 0

Pročitajte koji će biti najnesrećniji dan za vaš znak u 2023. godini

NAJGORI dan u 2023. za svaki horoskopski znak: Zapišite ih jer tada bolje da ne izlazite iz kuće!

Shutterstock

Ovan: 3. novembar 2023.

Venera (planeta ljubavi) suočava se sa Neptunom (planetom beznadežnih romantičara). Sukobi i konfuzija u vezama mogu isplivati na površinu, a biće pojačani retrogradnim Saturnom. Na kraju, bićete naterani da naučite kako poricanje može ometati vaš lični rast. Biće vam izazov da se suočite sa istinom u ljubavnom životu.

Bik: 5. maj 2023.

Sa intenzivnim pomračenjem Meseca u vašem sestrinskom znaku, Škorpiji, teške istine u vezi sa vašim odnosima mogu izaći na videlo. Loše navike će sada biti lakše uočljive, što će vas naterati da donosite važne odluke sa svojim partnerom. To pomračenje bi konačno moglo da zatvori vrata nečemu što je trebalo da se završi. Ali zapamtite: krajevi donose nove početke.

Blizanci: 16. maj 2023.

Jupiter putuje kroz vašu intenzivnu 12. kuću, što će vas poterati u izolaciju i naglasiće vaše loše osobine. Dobar je trenutak za razmišljanje, ali budite spremni da se suočite sa stvarima koje ste možda potiskivali. Biće vam potrebno veliko izlečenje – a dobićete podršku koja vam je potrebna tako što ćete se otvoriti drugima. Obratite se svojim voljenima ili terapeutu.

Rak: 17. jul 2023.

Težak dan za porodični život. Fokusirajte se na izbacivanje svake negativnosti koja vas ometa. U redu je biti sentimentalan, ali ne dozvolite da vas ta emocionalna vezanost sputava. Moguće je da ćete dobiti neke neočekivane odgovornosti. Stvorite granice i držite ih se. Da biste se izborili s nedaćama, oslonite se na svoju porodicu za podršku.

Lav: 29. septembar 2023.

Pun Mesec u Ovnu uticaće na to da stvari koje ste nekada krili ponovo isplivavaju na površinu. Obratite pažnju na vaše ljubavne odnose. Venera, planeta ljubavi, tada će stvoriti dovoljno prostora za velika iznenađenja za koja možda niste spremni. Ako ste slobodni, budite iskreni prema sebi; ako ste u vezi, čeka vas težak razgovor.

Devica: 5. oktobar 2023.

Retrogradna Venera prodire kroz vašu 12. kuću podsvesti, zaglavljujući vas u sopstvenoj glavi. S obzirom da Merkur u fokus stavlja finansijska pitanja, možda ćete se pitati šta zaista cenite. Izbegavajte samoizolaciju, ali može biti dobra ideja da razmislite i usredsredite se na ono što treba da oslobodite da biste krenuli napred – i budite oprezni gde ide vaš novac.

Vaga: 17. jul 2023.

Izazovi sa kojima se suočavate biće karmički – jer pokušavate da se pomirite sa onim što želite da budete. Samorefleksija je ključna; vođenje dnevnika vam može pomoći da se uhvatite u koštac s tim šta zapravo želite. Ali pokušajte da stvari ne shvatate lično – jer tada počinje vaše putovanje samoizlečenja koje će vam omogućiti da pomerite blokade koje vas koče godinama. Traženje podrške od drugih može pomoći.

Škorpija: 23. mart 2023.

Vaša neuhvatljiva matična planeta će proći kroz vaš privatni život, donoseći probleme vezane za dom i poreklo. Možda ćete se svađati sa članovima porodice. Samo vreme može da izleči konflikte. Možda ćete morati da ostavite nekoga ko vam više nije odan.

NAJGORI dan u 2023. za svaki horoskopski znak: Zapišite ih jer tada bolje da ne izlazite iz kuće!

Shutterstock

 

 

Strelac: 2. oktobar 2023.

Retrogradna Venera će vas naterati da se pomirite se sa ograničenjima koja ste sami postavili. Merkur će biti opozicija Neptunu, planeti snova, pojačavajući duboke strahove o tome kako vas javnost doživljava. Alternativno, možda ćete imati zabunu u vezi sa svojom karijerom ili se osećate kao da ste u zastoju. Ne donosite nikakve ishitrene odluke tokom ovog tranzita, prenosi "Zadovoljna"

Jarac: 27. mart 2023.

Vaš prirodno praktičan način razmišljanja biće doveden u pitanje. Možda ćete biti uhvaćeni u samonametnute zablude, pa morate biti svesni šta se zapravo dešava. Osećanja nisu uvek činjenice. Dolazi do neslaganja u vašim prijateljstvima. Možda napustite neke ljude u svom užem krugu. To će biti teško, ali nova grupa prijatelja će biti više usklađena sa tim gde se nalazite u životu.

Vodolija: 28. oktobar 2023.

Intenzivno pomračenje Meseca u Ovnu će izazvati vaša uverenja. Budite oprezni sa svojim temperamentom – način na koji reagujete može imati posledice po vaš imidž u javnosti. Ovo snažno pomračenje otvoriće vam oči za stvari koje nikada niste primetili kod nekih svojih prijatelja i koje vam se ne sviđaju. Biće potrebno da postavite nove granice i oslobodite se ljudi koji previše zavise od vas.

Ribe: 27. mart 2023.

Dok planeta discipline i ljubavi putuje u vašu kuću sopstva, možete očekivati da se suočite sa svojom mračnijom stranom. Ovaj tranzit će vas primorati da se vratite na zemlju, odbacujući zablude i toksičnu pozitivnost. Budite nežni prema sebi. Sa Saturnom koji se kreće u vašem znaku, uskoro ćete dobiti ubrzani kurs u postavljanju granica. Tokom naredne tri godine, biće mnogo lekcija o ugađanju ljudima, suzavisnosti i učenju da se kaže ne.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading