Od njih to NEĆETE DOŽIVETI: Ova TRI horoskopska znaka su u borbi sa EGOM I SUJETOM, oni ne znaju za reč "IZVINI"

Najžena Vesti 09.11.2021 14:30 0

Ovan, Lav i Škorpija su pobednici kada je reč izvini u pitanju. Njihov ego i sujeta su izuzetno naglašeni, njima je najveći problem reći izvini!

Od njih to NEĆETE DOŽIVETI: Ova TRI horoskopska znaka su u borbi sa EGOM I SUJETOM, oni ne znaju za reč "IZVINI"

Pexels

Ovan

On je pionir i predvodnik sa jakim i temperamentnim stavom. Reči su mu brze kao i misli i u sekundi donosi odluku. Reči ne bira i baš tada nastaje problem. Ume u trenutku da kaže prvo što mu padne na pamet i tada povredi sagovornika. Tada nastaje drugi problem jer reč IZVINI gotovo da ne postoji u njegovom vokabularu. Međutim, ono što treba naglasiti je da su Ovnovi u svojoj suštini plemeniti i hrabri ljudi i nikada svesno ne povrede čoveka! Njihov temperament i reakcija u sekundi dovodi do nezgodne situacije. Oni su odani prijatelji i kada vam treba brza i hitra rekacija tada se slobodno oslonite na njih, piše magazinnovosti.

Lav

Nadmen i gord , jak i sujetan a u isto vreme možda jedan od najplemenitijih horoskopskih znakova. Za razliku od Ovna on vas svesno povredi rečima ali isto tako kada se spuste emocije i ostane sam sa sobom tada njegovo lavovsko srce hoće da iskoči jer mu je jako jako krivo što vas je uvredio. Ume da kaže IZVINI ali mu je potrebno vreme! Zbog ogromne sujete to kod njega ide malo teže. Sve zna, svestan je da vas je uvredio ali dok u njemu sazri reč izvini potrebno je vreme. Ipak jedan Lavić da tek tako pogne glavu i kaže izvini...zaista je teško. ALI kada vam Lav kaže izvini znajte da je to nadublje izvini koje ide iz nejveće dubine njegovce duše!

Škorpija

Crna, duboka i mistična. Veliko zlopamtilo kome su reči pogotovo one oštre i bolne glavno oružje. Slikovito prikazano ona iglica na karaju njegovog repića je esencija boli koju ubada u sagovornika. Škorpija za razliku od Ovna i Lava svesno povređuje i uvek bira najtananiju stranu vaše duše. Njegove reći bukvalno bole i peku! Kod njega nema IZVINI! Zašto? Zato što Škorpija nikada ali nikada ne reaguje na prvu loptu kao Ovan ili Lav! Ona studiozno posmatra , razmatra i tek kada je saterana u ćošak tada ona napada. Znajte da Škorpija napda samo kada je 100% u pravu, centrira metu i tada ste nemoćni. Kada vas Škorpija uvredi sigurno ste to i zaslužili. Zato nikada neočekujte od nje reč IZVINI!

Komentari (0)
Loading