Ljubitelji crvenog, kvalitetnog mesa biće očarani sočnom kombinacijom koja se topi u ustima, a pored mlade jagnetine u mleku i puteru možete služiti pržene krompiriće i povrće po želji.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci:
- kilogram jagnjetine
- 200 grama putera
- 3 krompira
- ruzmarin
- tri šoljice mleka
- šargarepa
- sveži bosiljak
- himalajska so
- biber
- mleveni korijander
Priprema:
Svežu jagnjetinu iseći na kocke, dodajte himalajsku so, biber, rendanu šargerepu i ostaviti po strani dok ne pripremite vatrostalnu činiju i seckane krompiriće na kolutove. Ćiniju nauljite maslinovim uljem, poređajte jagnjetinu, pa krompire, a nakon toga pospite razmarinom, bosiljkom, korijanderom. Pecite minimum 45 minuta na 200 stepeni, a potom preko mesa sipajte zagrejano mleko, rastopljeni puter i pecite jos 15 minuta na 150 stepeni.
