Ljubitelji crvenog, kvalitetnog mesa biće očarani sočnom kombinacijom koja se topi u ustima, a pored mlade jagnetine u mleku i puteru možete služiti pržene krompiriće i povrće po želji.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci:
- kilogram jagnjetine
- 200 grama putera
- 3 krompira
- ruzmarin
- tri šoljice mleka
- šargarepa
- sveži bosiljak
- himalajska so
- biber
- mleveni korijander
Priprema:
Svežu jagnjetinu iseći na kocke, dodajte himalajsku so, biber, rendanu šargerepu i ostaviti po strani dok ne pripremite vatrostalnu činiju i seckane krompiriće na kolutove. Ćiniju nauljite maslinovim uljem, poređajte jagnjetinu, pa krompire, a nakon toga pospite razmarinom, bosiljkom, korijanderom. Pecite minimum 45 minuta na 200 stepeni, a potom preko mesa sipajte zagrejano mleko, rastopljeni puter i pecite jos 15 minuta na 150 stepeni.