Mlad mesec u Vodoliji donosi IZAZOVE: Dva ZNAKA očekuju promene koje ni u SNU ne bi mogli da zamisle

Vesti 11.04.2023 17:02 1

Prvi mlad Mesec u znaku Vodolije stiže nam 28. februara i donosi novine i prave promene.

Mlad mesec u Vodoliji donosi IZAZOVE: Dva ZNAKA očekuju promene koje ni u SNU ne bi mogli da zamisle

Shutterstock

Zašto baš promene?

Vodolija je znak vazduha koji je pod uticajem Urana, planeta koja je zadužena za sve spoljašnje okolnosti koje su iznenadne i neplanirane. Stoga je logično da će ovaj mlad Mesec biti itekako inicijator mnogo toga novog što će nas promeniti i naterati da se malo zamislimo nad svim tim promenama.

Saturn je druga planeta koja vlada Vodolijom, što ukazuje da su promene takve da od nas traže odgovornost i zrelost. 

Uticaj ovog Meseca najvise će osetiti ljudi koji su rodjeni u znaku Vodolije i u znaku Lava. 

Vodolije su dugo pod negativnim uticajem Saturna u njihovom znaku koji konačno izlazi iz njihovog znaka 7. marta ove godine. U ovom trenutku najvažnije je da se posvete sebi i da pokrenu proces opraštanja sebi i drugima. Njih dugo muči nemogućnost da se opuste i otpuste mnoge emotivne situacije i odnose koje predugo traju. Vodolije kao znak nisu osobe koje se bave emocijama dubinski i često, ali ovaj period je idealan da se tome okrenu i daju sebi šansu da konačno znaju na čemu su sa sobom. 

A kada su u pitanju Lavovi, njihov trenutni status je veoma oslobađajući i ovaj mlad Mesec u Vodoliji im donosi mogućnost da pokrenu neke nove stvari što se tiče ljubavi i partnerskih odnosa. Najbitnije je znati kako se osećaju i da raščiste sa sobom stvari iz prošlosti. Lavovska energija dolazi do izražaja u narednih 14 dana, posebno za one Lavove koji su u emotivnim vezama sa Škorpijama i Bikovima. 
Ovaj energija mladog Meseca prija svima nama, omogućuje nam da se konačno probudimo i shvatimo da prošlost treba da ostane prošlost. 
A ono što nas čeka posebno od marta nadalje jesu mnogo bolje i otvorenije životne staze. 
 

Komentari (1)
Loading
zora
21.01.2023 18:25

Vodolija je znak vazduha.... Vodolija je vazdusni znak, kao sto je jarac zemljani znak a ne znak zemlje.