Dnevni HOROSKOP za subotu, sedmi januar: Ovnovi, povedite računa o zdravlju, Rakovi, morate da se suočite sa svojim strahovima

Vesti 06.01.2023 20:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za subotu, sedmi januar: Ovnovi, povedite računa o zdravlju, Rakovi, morate da se suočite sa svojim strahovima

Shutterstock

Ovan 

Najbolje je da se danas posvetite sebi i da sredite papirologiju koja je vezana za posao. Povedite računa o mogućim problemima sa kičmom, jer to može biti veći problem nego što možete da pretpostavite. 

Bik 

Mesec aktivira vaše polje prijateljskih odnosa, pa su vam odnosi sa prijateljima veoma aktivni tokom dana. Čuvajte se neproverenih informacija kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

Blizanci

Nemojte kriviti druge što niste uspeli da sve odradite na vreme. Poslovna situacija je isključivo vaš zadatak i niko nema prava da vam se u to meša. Ljubavni problemi ne rešavaju se povlačenjem. 

Rak 

Mars aktivira već dugo vaše polje strahova, ali danas ćete biti spremni da se suočite sa ljubavnim strahovima.Ne odugovlačite ono što ste rešili da kažete u oči. Mogući problemi sa zubima. 

Lav 

Kada su u pitanju odnosi sa ukućanima, na vama je da donesete jako važnu odluku i da to sprovedete do kraja. Narednih nekoliko dana povedite računa o ishrani. Mogući problemi sa stomakom. 

Devica 

Do kraja dana bićete preopterećeni brigama drugih, najvažniji savet je da pokušate da se izvučete it svega onoga što vas ne dotiče. Povoljne vesti u vezi novca iz inostranstva. 

Vaga

Venera aktivno učestvuje i stvara vam veoma lepe aspekte što se tiče ljubavi i poslovno inicijative. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška i to vas veoma ohrabruje. 

Škorpija 

Ovo je idealan period da se pokrenete u smislu fizičke akcije i posvetite se zdravijem načinu života. Osoba u znaku Strelca vam daje veoma dobar uvid što se tiče poslovne strategije, na vama je da samo pozitivno odreagujete. 

Strelac 

Danas se bavite svojim emocijama i ako o tome ne volite puno da pričate. Do kraja dana bićete preopterećeni emotivnim odnosima sa partnerom zahvaljujući vašoj tvrdoglavosti. Naučite da praštate. 

Jarac 

Mesec je dobro postavljen i aktivira vaše polje komunikacije. To zapravo vam donosi povoljne mogućnosti da poslovno napredujete i da stvorite još bolje uslove za kvalitetniju zaradu. 

Vodolija 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novih poslovnih ugovora. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i to vas mnogo brine. Pokušajte da se bolje organizujete. 

Ribe 

Pokušajte da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo videli. Ljubavna strana vam je velika prepreka da lično napredujete, pa ste vi veoma potišteni zbog toga. 
 

Komentari (0)
Loading