Dnevni horoskop za NEDELJU, 27. novembar: Škorpije, zakuvava se situacija na POSLU, ovi ZNAKOVI će biti posebno napeti

Vesti 26.11.2022 18:25 0

Pogledajte da li će zvezde biti na vašoj strani.

Dnevni horoskop za NEDELJU, 27. novembar: Škorpije, zakuvava se situacija na POSLU, ovi ZNAKOVI će biti posebno napeti

Printscreen/Youtube

Ovan 

Vašu situacija je neizvesna kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Povedite računa o sebi i o svojim stavovima jer to može negativno da se odrazi na vaše zdravlje. 

Bik 

Mesec aktivira vaše emocije na negativan način, što može da doprinese stvaranju nervoze i napetosti kod vas. Do kraja dana očekuje vaš jedna bitna odluka kada je u pitanju ljubavni odnos. 

Blizanci

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi mogućnosti putovanja. Osoba u znaku Jarca vam daje veliku poslovnu podršku ali vi to ne vidite na taj način. Problemi sa zubima. 

Rak 

U narednih nekoliko dana povedite računa o tome kakav utisak ostavljate na druge. Situacija u krugu porodice ide tako što ćete vi morati da se mnogo više angažujete oko kućnih obaveza. 

Lav 

Situacija sa ljubavnim dešavanjima se veoma komplikuje zahvaljujući vašoj tvrdoglavosti. Budite spremni na kompromis ako želite da sačuvate dobre odnose. Problemi sa kičmom. 

Devica 

U narednih nekoliko dana budite spremni na sukob sa osobom u znaku Ovna zbog ljubomore. Ovo je osoba koja već neko vreme ne podnosi vaš poslovni uspeh i ima mnogo toga da vam kaže. Budite racionalni u vezi ishrane. 

Vaga 

Do kraja ove nedelje povedite računa kako ćete neke stvari da ispratite posebno kada je u pitanju odnos sa porodicom. Osoba u znaku Lava vam je velika prijateljska podrška. Pojačajte imunitet. 

Škorpija 

Vašu situacija na poslu je već neko vreme veoma nestabilna iako to nećete sebi da priznate. Budite snažni i spremni da se suočite sa svim negativnim posledicama odnosa kad je u pitanju ljubavna situacija. 

Strelac 

Ljubav je veoma komplikovana stvar u vašem slučaju posebno ako ste skoro ušli u ljubavnu vezu. Mesec aktivira vaše polje komunikacije ali vi nemate osećaj za kompromis. Probajte da se kontrolišete. 

Jarac

Venera u veoma nezgodnom aspektu kada je u pitanju ljubav i donosi vam zabranjene ljubavne priče. Do kraja dana povedite računa o svom zdravlju posebno kada je u pitanju stomak. 

Vodolija 

Situacije na poslu je već neko vreme stabilna ali vas to ne ispunjava. Pokušajte da se malo menjate i na taj način ćete dobiti mnogo više posebno u ljubavi. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna. 

Riba

Do kraja dana imaćete nekoliko situacija gde ćete imati problem sa disanjem i osećaj umora. Ovaj dan je najbolje da posvetite sebi i da što više mirujete. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading