Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 17. novembar: Lavovi dobijaju dobre POSLOVNE vesti, jedan ZNAK ne sme da se upušta u SUKOBE

Vesti 16.11.2022 18:30 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za 17. novembar

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 17. novembar: Lavovi dobijaju dobre POSLOVNE vesti, jedan ZNAK ne sme da se upušta u SUKOBE

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana možete biti pod uticajem drugih u vezi posla. Nemojte da se nervirate zbog reči drugih jer to nije vase mišljenje. Problemi sa kičmom. 

Bik 

U narednih par dana povedite računa o tome na koji način postavljate utisak kada je u pitanju partnerski odnos. Partner ima pojačanu potrebu da vas kritikuje i analizira na sve moguće načine. 

Blizanci

Situacija na nebu je veoma kritična i to utiče na vas putem Marsa u Blizancima. Bićete veoma razdražljivi tokom dana posebno u odnosu sa osobom u znaku Ovna preko poslovne strane. 

Rak 

Tvrdoglava se ponašate kada su u pitanju odnosi u kući posebno sa starijim članom porodice. Budite svesni svoje reakcije i nemojte trošiti emocije da objašnjavate kako se osećate. 

Lav 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj Meseca i zbog toga vam sve ide od ruke. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog puta. 

Devica 

Situacija u ljubavi je povoljna i zbog toga imate potrebu da se osećate veoma stabilno. Donećete kvalitetnu odluku u vezi posla koji vas čeka narednih mesec dana. Problem sa novcem. 

Vaga 

Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i zbog toga možete ceo dan da osećate nervozu. Najbolje bi bilo da ostanete kući i odmarate. Ovo nije baš vaš dan. 

Škorpija

Slobodno se ponašate u odnosu prema svima oko sebe ali sebe kinjite zbog svega što vam se dešava. Emocije ne umete da odvojite od posla i onoga što se dešava unutar vas. 

Strelac

U narednih nekoliko dana imaćete sukobe mišljenja sa drugim ljudima. Niste uopšte tolerantni prema drugima zbog vase tvrdoglavosti. Zdravlje je odlično. 

Jarac

Ambicije su veoma izrazene i to se pozitivno odrazava na vas i vaše planove u vezi posla i poslovne saradnje. Ljubavna podrška vam je velika stvar u vezi posla. 

Vodolija 

Danas je veoma nestabilan dan za nove odluke. Sačekajte povoljne vesti do kraja nedelje u vezi novog poslovnog puta. Od vas zavisi sve što donosite kao novi plan. 

Riba 

Bićete veoma rasterećeni novim odlukama vaseg partnera posebno što takve lepe stvari ne očekujete od njega. Vodite računa o spavanju i redovnoj ishrani. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading