OVIM ZNAKOVIMA SREĆA JE OBEĆANA Novembar donosi POVIŠICE i neočekivane SUSRETE!

Najžena Vesti 23.10.2021 20:10 0

Mesec novembar će biti obojen Škorpijom, što je strast i dubina naše duše

OVIM ZNAKOVIMA SREĆA JE OBEĆANA Novembar donosi  POVIŠICE i neočekivane SUSRETE!

Printscreen/Youtube

Sunce, Mars i Merkur ulaze u Škorpiju 5.novembra 2011godine. 

Bitno je da sačuvamo optimizam jer kada energija Škorpije zarobi lagume naše duše vazduh postaje gust .....

Ko će imati najviše sreće u novembru mesecu?

Blizanci- vama je oktobar obojen Škorpijom, imate tri planete u polju posla što vam donosi jasne i precizne milsi i jaku intuiciju. Jasno znate šta dalje želite. Sada ne upadate u zamke prošlosti kada je ljubav u pitanju, čak vam se rađa ideja o proširenju porodice jer sa partnerom doživljavate jaku Škoroijonsku stras. Samo napred i ne gubite vreme na site stvari i detalje. Uhvatili ste uzde života i idete napred, piše magazinnovosti.

FINANSIJSKI horoskop za NOVEMBAR: Blizanci, smeši vam se ozbiljna POVIŠICA, Ribe, pare su tu, a ovaj znak očekuje PRAZAN NOVČANIK!

Lav- u novembru vi podvlačite crtu kada je posao u pitanju zajedno sa partnerima i nadređenima. Rezultat je fenomenalan jer ste dali 100% sebe. Sada vam sledi nagrada koji vi i očekujete. Kako vreme prolazi vi ćete imati želju za promenom posla i ta šansa će vam se ukazati krajem meseca ali DOBRO razmislite da li treba da je prihvatite. U ljubavi jasno vidite trud i rad partnera i prija vam njegova posvećenost.

Vaga- napokon dolazi vaših pet minuta na svim poljima. Karijera odlična sledi vam povišica. Zasluge dobijate i nadređeni su prezadovljni vašim radom. Kako se približava kraj godine vi sabirate utiske i svesni ste da posle ove nagrade idete lestvicu više i da za vas nema granice.

Na ljubavnom polju cvetate, jasno se vidi sklad i harmonija koji vašoj duši daju spokoj i lepotu. Vi kada ste u toj energiji nepobedivi ste!

Komentari (0)
Loading