Dnevni horoskop za SREDU, 26. oktobar: Bliznaci, dobijate JEDINSTVENU priliku za posao, jedan ZNAK mora da proveri ZDRAVLJE

Vesti 25.10.2022 19:05 0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile

Dnevni horoskop za SREDU, 26. oktobar: Bliznaci, dobijate JEDINSTVENU priliku za posao, jedan ZNAK mora da proveri ZDRAVLJE

Shutterstock

Ovan 

Vasa tvrdoglavost danas je veoma izražena posebno u odnosu sa partnerom. Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na ono što ste dogovorili tokom dana. Čuvajte snagu za naredne dane. 

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i mogucnosti nove poslovne saradnje. Osoba u znaku Lava vam je poslovna podrška i imaćete veoma dobar poslovni tretman. 

Blizanci

Bićete veoma zadovoljni svojim prijateljima i njihovim ponašanjem prema vama. Otvara vam se puno poslovnih prilika posebno kada je u pitanju inostranstvo. 

Rak 

Tokom dana bićete optereceni u vezi poslovnih planova. Necete moci da se oslonite na sebe i svoje saradnike. Najvaznije je da budete u skladu sa onim što vi tacno želite. 

Lav

U narednih nekoliko dana bićete optereceni sobom i drugim ljudima zahvaljujući poslovnim procesima. Pokušajte da se okrenete mnogo vise sebi i svojim potrebama i željama. 

Devica 

Danas je veoma važno voditi računa o zdravlju jer su mogući problemi sa kičmom i to iznenada. Budite manje optereceni sobom i pokušajte da na posao gledate sa stanovišta zabave. 

Vaga 

Preopterećeni ste ljubavnim problemima i mogu iskrsnuti problemi iz prošlosti. Na vama je da to rešite onako kako umete i znate. Brzo i efikasno. 

Škorpija

Osoba u znaku Lava vam je veliki poslovni "zalogaj" posebno zbog uticaja drugih ljudi. Čuvajte se zdravstveno jer su mogući veliki umor i negativne misli. 

Strelac 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja sa voljenom osobom. Hoćete da postignete mnogo više u vezi posla, ali bićete emotivno previše umorni. 

Jarac

Svaka vasa ambicija je veoma snažno ispoljena i to vas danas veoma košta. Necete moci da se koncentrišete na sve sto radite. Ljubav je vasa velika podrška u svakom slučaju. 

Vodolija 

Vasa snaga je u odnosu sa partnerom i to se danas najbolje pokazuje. Kroz razgovor sa njim imaćete potpuno novu viziju poslovne saradnje i aktivnosti. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Ovo je veoma nestabilan period za neke nove teme i pitanja u vezi porodičnih odnosa. Budite spremni na kompromisa sa sobom i nemojte osećati krivicu i vezi mlađeg člana porodice.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading