Dnevni horoskop za SUBOTU, 22. oktobar: Jedan ZNAK ima problema sa NOVCEM, a oni moraju da paze na ZDRAVLJE

Vesti 21.10.2022 18:29 0

Pogledajte šta Vam zvezde poručuju za subotu

Dnevni horoskop za SUBOTU, 22. oktobar: Jedan ZNAK ima problema sa NOVCEM, a oni moraju da paze na ZDRAVLJE

unsplash.com

Ovan

Danas pokušajte da se ne nervirate i na taj način ćete biti zadovoljni sobom. Ljubavna situacija je nestabilna zbog uticaja druljudi. Nađite vremena za lična zadovoljstva.

Bik

Današnja situacija u krugu porodice će biti veoma napeta i pazite šta izgovarate. Mars vam daje mogućnost da izgovorite ono što vam je na duši posebno u odnosu sa partnerom.

Blizanci

Danas je savršen dan da se okrenete sebi i svojim zadovoljstvima. Pokušajte tokom dana da se družite sa ljudima do kojih vam je najviše stalo. Obratite pažnju na stomak.

Rak

Sam početak dana je pod uticajem drugih ljudi. Bićete veoma uznemireni zbog toga. Situacija u kući je veoma napeta zbog problema sa novcem.

Lav

Danas ste veoma dobro raspoloženi zato što ćete čuti jako dobre vesti iz inostranstva. Partnerski odnos je stavila zahvaljujući vašem osećaju razuma.

Devica

Vaš odnos sa partnerom je ušao u veoma tešku fazu. Potrudite se da budete bolji u pokazivanju emocija. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa grlom.

Dnevni horoskop za SUBOTU, 22. oktobar: Jedan ZNAK ima problema sa NOVCEM, a oni moraju da paze na ZDRAVLJE

unsplash.com

 

Vaga

Danas je veoma važno za sve oko vas da budete što bolje. Pokušajte da ne primate sve k srcu posebno kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.

Škorpija

Vaša zdravstvena situacija nije nimalo bezazlena, obratite pažnju na moguće probleme za grlo. Odmarajte dovoljno zato što stres negativno utiče na vas.

Strelac

Danas se dešavaju neke interesantne stvari po pitanju ljubavi. Moguć je poziv od osobe koju dugo niste čuli u znaku Lava. Budite spremni za kompromis kada su u pitanju odnosi sa mlađim članom porodice.

Jarac

Subota je savršen dan da se okrenete sebi i da što više odmarate. Pokušajte da se posvetite svemu onome što niste davno radili. Ostavite posao, neka sačeka.

Vodolija

Danas ste tokom celog dana pod uticajem drugih ljudi posebno ako su u pitanju prijatelji. Osoba u znaku Ovna već dugo vreme vas posmatra. Budite otvoreni za nove ljubavne priče.

Ribe

Tokom dana ćete biti preopterećeni posloviđa iz prošlosti posebno ako je u pitanju posao sa inostranstvom. Jedan član porodice ima veliku potrebu da razgovara sa vama.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading