Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 19. oktobar: Ribe danas vam nije dan za LJUBAV, a većinu će mučiti problemi sa PRITISKOM

Vesti 19.10.2021 07:59 0

Nekima danas ništa ne ide od ruke

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 19. oktobar: Ribe danas vam nije dan za LJUBAV, a većinu će mučiti problemi sa PRITISKOM

Freepik

 

Ovan 

Utorak je dan za pobede. Osećate dobar uticaj od osobe u znaku Lava koja vam je poslovna podrška. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. Porodica vam je veliki teret i niste spremni da rešavate tuđe zahteve. Partner vam je velika podrška. Problemi sa kičmom. 

Blizanci 

Ovo je idealan period da se vidi šta ste sve uradili u vezi posla i poslovnih saradnika. Osoba u znaku Ovna može biti veliko pitanje da li treba dalje nastaviti saradnju. Ljubav je stabilnost. Pritisak je visok, obratite pažnju na ishranu. 

Rak 

Velika podrška stiže od osobe u znaku Ribe u vezi posla. Mars pokreće vašu energiju i danas ste veoma dobro raspoloženi. Ljubav je stabilna i to vas raduje. Problemi sa glavoboljom. 

Lav 

Danas je vaš dan zato što se dešavaju zanimljive stvari što se tiče posla i novca. Bićete jako ponosni na sebe. U drugom delu dana obratite pažnju na zdravlje jer su mogući problemi sa stomakom. 

Devica 

Ovaj dan je savršen da se posvetite poslovnoj situaciji i da razrešite stvari koje su se već dešavale. U znaku Jarca vam je velika prepreka da ostvarite poslovne ideje. Tokom dana stiže vam velika podrška od drage osobe. 

Vaga 

Merkur pokreće jako dobre stvari što se tiče privatnog života i bićete jako zadovoljni nekim odlukama vašeg partnera. Novčana situacija je stabilna i to vas čini srećnim. Problemi sa pritiskom. 

Škorpija 

Danas će ti biti jako tvrdoglavi i uporni da dobijete ono što smatrate da vam pripada posebno kada su u pitanju međuljudski odnosi na poslu. Osoba u znaku Raka vam je velika podrška u krugu prijatelja. Osećate se jako napeto. 

Strelac

Vaša situacija na poslovnoj strani je veoma aktivna i od vas zavisi kako će se poslovni sukob razrešiti sa ljudima iz inostranstva. Porodična situacija vas opterećuje posebno kada je u pitanju posebno kada je u pitanju novac. Obratite pažnju na moguću prehladu. 

Jarac 

Tokom dana Mars pokreće vašu zdravstvenu situaciju i imaćete veoma veliki osećaj napetosti. Da se opustite što više jer ništa nećete rešiti ako budete napeti i nervozni. Partner vam može biti velika podrška ali je pitanje da li ćete se uopšte njemu obratiti za pomoć. 

Vodolija 

Tokom dana imate potrebu da se posetite sebi. Jedan član porodice vas opterećuje svojim problemima i bićete pomalo neprijatni u komunikaciji sa njim. Problemi sa vidom. 

Riba 

Vaša poslovna situacija je stabilna, ali ste vi nezadovoljni rezultatima drugih ljudi. Na ljubavnom planu dominira vaša potreba da budete dominantni. Partner je veoma negativno raspoložen. Čuvajte svoj unutrašnji mir. 

Komentari (0)
Loading