Otkrijte pomoću NUMEROLOGIJE ko je vaš IDEALNI PARTNER: Pratite ova UPUTSTVA i izračunajte SAVRŠEN LJUBAVNI BROJ

Vesti 06.10.2022 08:00 0

Kako biste pomoću numerologije izračunali ko je vaš idelaan partner, pratite ova uputstva

Otkrijte pomoću NUMEROLOGIJE ko je vaš IDEALNI PARTNER: Pratite ova UPUTSTVA i izračunajte SAVRŠEN LJUBAVNI BROJ

Shutterstock

 

Da li ste stvoreni jedno za drugo? Kakva će biti vaša veza? Za odgovore iskoristite znanja numerologije.

Da bismo izračunali svoj lični broj ili broj partnera, potrebno je uz pomoć priložene tablice zamenite svako slovo vašeg imena odgovarajućim brojem.

Potom saberemo sve. To će biti vaš lični ljubavni broj. Lični ljubavni broj izračunajte i za vašeg partnera te otkrijte kojem emocionalnom profilu pripadate.

1 - A, J, S

2 - B, K, T

3 - C, Č, Ć, L, U, Š

4 - D, Đ, M, V

5 - E, N, W

6 - F, O, X

7 - G, P, Y, Ž

8 - H, Q, Z

9 - I, R

Primer - Ivana 4+1+9+9+5+1, zbir brojeva je 29; 2+9=11; 1+1=2 - Ljubavni broj je 2.

Strast i prolaznost -- BROJ JEDAN

Broj jedan nije baš povoljan za veze na duge staze. Ako spadate u ovaj broj, skloni ste brojnim vezama koje su redovno ispunjene strašću. Inteligencija je za ovaj broj presudna. Brzo se zasiti, stalno je u pokretu, a nove ljubavi često upoznaje na putovanjima. Iskren je, izjašnjava se direktno, pa i nepromišljeno. Ovo je broj tvrdoglavih ljudi koji odlučno brane svoje interese, ne slušajući druge.

Zahtevan i pouzdan - BROJ DVA

Ovaj broj teži emotivnom skladu i dubini osećanja. Sklon je stabilnim i dužim vezama. Pomalo je nesiguran pa je, da bi izbegao kritike zbog svojih izbora i odluka, spreman i na one kompromise koji mu ne idu u prilog. S lakoćom sklapa prijateljstva iz kojih bi u budućnosti mogle da se rode nove ljubavi, naročito u zrelijim godinama života. Istinski sklad postići će s kreativnim, nežnim i vernim partnerom. Veruje u izreku ‘udvoje smo jači’. Brak doživljava kao izvor sigurnosti i kao moćno sredstvo ličnog napretka.

Haotičan, kreativan i zavodljiv - BROJ TRI

Ovo je duhovit i šarmantan broj koji s lakoćom komunicira. Trudi se da bude u centru pažnje i smatraju ga zavodnikom. Dobar je psiholog i ima razvijenu socijalnu inteligenciju, što mu olakšava ostvarenje ciljeva, ne samo na ljubavnom planu.

Po prirodi je veran, a kad pronađe svog životnog partnera, pokazuje osećanja na sve moguće načine. Često zna i da pretera. U njegovovom privatnom životu vlada kreativni haos koji ga i čini privlačnim. Kad se ljubavni sklad ostvari i zasnuje brak, veza postaje stabilna i uređena.

Ekscentričan i strastven - BROJ ČETIRI

Ovo je metodičan broj, iskrene prirode. Osećanja su mu intenzivna, posesivan je, a partnera na neki način doživljava svojim vlasništvom. Podložan je ljubomori koja i u skladnom odnosu može da ga učini indiskretnim i ciničnim. Potreba za boljom organizacijom života potpuno ga obuzima, a njegova preterana sitničavost nervira partnera.

Treba da naučiti da kontroliše emocije i vodi više računa o tome što i kako govori. Skladan odnos moguć je ako drugoj strani pođe za rukom da prihvati njegovu ekscentričnu stranu i sklonost neobičnom načinu izražavanja osećanja.

U potrazi za slobodom - BROJ PET

Broj pet je čaroban ljubavnik u stalnoj potrazi za emocionalnim iskustvima. Iako je slobodnjak u duši, ljubav doživljava kao neprocenjivi dar sudbine, pa nije sklon prevari.

Njegov partner treba da bude dovoljno senzibilan i mudar da ga prati na njegovim putovanjima – stvarnim i metafizičkim. Ne podnosi osećaj da ga neko guši, u takvim slučajevima je nemilosrdan. Zbog emocionalnih razočaranja greši u procenama i sklon je pogrešnim izborima. Strah od gubitka samostalnosti često ga čini sumnjičavim prema dugim vezama.

Ipak, ako poštuje njegovu potrebu za slobodom i ako nije sklon ljubomori, neće mu biti teško da uplovi u brak. Tad će biti privržen i pun razumevanja.

Nemiran i duhovit - BROJ ŠEST

Spontano i prirodno iskazuje svoja osećanja. Društven je, svestan svojih vrlina te voli da bude primećen i prihvaćen. Ljubazan je, poseduje izraženi smisao za humor i privlači ga uspeh. Ponekad ne može da odoli iskušenju ljubavnog trougla i zabranjenog voća, što rezultira krizom u vezi.

Naglašeno je osetljiv, nemiran, razdražljiv i podleže promenama raspoloženja. Sklon je u mešanju ljubavi i prijateljstva. Iako je nepostojan, voli porodicu, naročito decu. Neguje društvene odnose i dobro se snalazi u ulozi glave kuće. Ne prihvata kritike i savete, a obožava da ga hvale.

Egocentričan i seksepilan - BROJ SEDAM

Usmeren je na sebe, sklon je zanemarivanju partnera, a da toga uopšte nije svestan. Razočaran je svojim kratkim vezama u prošlosti. S obzirom na to da se zaljubljuje na temelju erotske privlačnosti, odnosi su mu obično kratkotrajni i bez dubokih emocija. Ne otvara se lako, o sebi govori malo i nije sklon izražavanju svog mišljenja. Povučenost i misterioznost deo su njegovog šarma. Prilično je posesivan i ne voli slobodoljubive partnere, ali negoduje kad neko pokuša da mu uskrati samostalnost.

Privlače ga stariji - BROJ OSAM

Ovo je temperamentan i impulsivan broj. Ekstrovertan je, odlučan i ambiciozan, bitan mu je društveni položaj pri izboru partnera. Važno mu je da ga voljena osoba podržava u njegovim odlukama i postupcima. Snažno ga privlače stariji partneri s bogatim životnim iskustvom. Iako je ozbiljan i posvećen poslu, njegov život je protkan i strastvenim erotskim iskustvima. Od voljene osobe očekuje da mu pruži siguran zagrljaj nakon napornog radnog dana. U brak često ulazi u kasnijim i zrelijim godinama, nakon duge potrage za pravom osobom.

Velikodušan i pun razumevanja - BROJ DEVET

Staloženog je karaktera, uviđavan, a osvojiće vas svojom nesebičnošću. Voli ljude pa je posvećen odnosima s drugima. Često deluje i u okviru humanitarnih akcija. Za njega je ljubav najveća nagrada. U potrazi za skladnim ljubavnim odnosom otvoreno pokazuje svoju potrebu za pažnjom. Bez braka ili stabilne veze gotovo da ne može zamisliti život. On je brižan partner na kojeg se uvek možete osloniti te će se truditi predvideti i ispuniti vaše potrebe.

U mladosti je sklon vezama sa starijim osobama, a u zrelijim godinama ljubavnu vezu ostvaruje s vršnjacima. Ovo je broj koji prašta. Zaključi li da ste hladni i nezainteresirani, smoći će snage i prekinuti odnos.

Ako ste broj 1

Slažete se s: 9

Privlače vas: 4 i 8

Ne slažete se sa: 6 i 7

Neutralni su vam: 2, 3 i 5

>>> Ako ste broj 2

Slažete se s: 8

Privlače vas: 7 i 9

Ne slažete se s: 5

Neutralni su vam: 1, 3, 4 i 6

>>> Ako ste broj 3

Slažete se sa: 7

Privlače vas: 5, 6 i 9

Ne slažete se s: 4 i 8

Neutralni su vam: 1 i 2

>>> Ako ste broj 4

Slažete se sa: 6

Privlače vas: 1 i 8

Ne slažete se s: 3 i 5

Neutralni su vam: 1, 7 i 9

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading