Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 11. septembar: Bikovi OVO JE vaš DAN, Ribe morate da izbegnete SUKOBE, a evo i zašto

Vesti 10.09.2022 20:40 0

Proverite da li će vam zvezde sutra biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 11. septembar: Bikovi OVO JE vaš DAN, Ribe morate da izbegnete SUKOBE, a evo i zašto

Printscreen/Youtube

Ovan 

Ovo je pravo vreme da se odmorite posebno ako ste puno radili unazad nedelju dana. Po pitanju ljubavi očekujte  razrešavanje nezgodne situacije sa partnerom. Nemojte pokazivati dozu ljubomore. 

Bik 

Ovo je idealan dan da se posvetite sebi i svojim potrebama posebno ako ste imali probleme sa zdravljem unazad nekoliko dana. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Stiže novac iz inostranstva. 

Blizanci

Mars aktivira vašu snagu i pokreće vam energiju posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera u vezi budućeg putovanja. Ljubavna situacija je jako stabilna. 

Rak 

Venera aktvira vaše odnose sa porodicom i veoma ste srećni zbog toga. Obratite pažnju na moguće probleme sa glavoboljom zbog stresnih situacija. Čuvajte se brzih zaključaka u vezi osobe u znaku Ovna. 

Lav 

Do kraja dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz prošlosti ili sa osobama koje dugo niste videli. Osoba u znaku Ovna vam daje veliku poslovnu podršku. Obratite pažnju na moguće probleme sa glavoboljom. 

Devica 

Danas je idealan dan da se okrenete sebi i svemu onome što ste zaboravili da uradite u krugu porodice. Mladji član porodice vas opterećuje svojim problemima. Na vama je da probate da pomognete koliko možete. 

Vaga 

Ljubavna situacija vas veoma brine posebno ako ste bili u sukobu sa partnerom unazad nekoliko nedelja. Partner je veoma ljubomoran i posesivan na sve ono što radite unazad nekoliko dana. Potrudite se da budete diplomata. 

Škorpija 

Donećete veoma važnu odluku do kraja dana na osnovu jednog bitnog razgovora sa osobom u znaku Jarca. Jako je važno da povedete računa o tome izgovarate pred drugim ljudima posebno kada su u pitanju članovi porodice. 

Vodolija 

Veoma ste negativno raspoloženi i to se najviše odražava na vaš odnos sa partnerom.  Do kraja dana moguće su problemi u krugu porodice zbog nekog vašeg tvrdoglavog stava. Probajte da se opustite kada su u pitanju finansije. 

Ribe 

Do kraja dana mogući su sukobi koji ne možete izbeći sa mlađim članom porodice. Osoba u znaku Vage vam je velika poslovna podrška i imaćete kraći telefonski razgovor. Zdravstveno stanje je stabilno zahvaljujući vašoj brizi. 
 

Komentari (0)
Loading