Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 7. oktobar: BIKOVE očekuje preokret na poslu, a RAKOVI imaju ljubavne jade, ali i zdravstvene probleme

Vesti 07.10.2021 07:59 0

Sreća će se nasmejati onima koji žele početak nove ljubav

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 7. oktobar: BIKOVE očekuje preokret na poslu, a RAKOVI imaju ljubavne jade, ali i zdravstvene probleme

unsplash/Natalya Zaritskaya

Ovan 

Tokom današnjeg dana Venera pokreće vaše emocije i osećate se veoma prijatno u krugu porodice. Situacija u ljubavi je stabilna. Mogući problemi sa kičmom. 

Bik 

Do kraja dana potrudite se da budete stabilni u odlukama. Situacija u vezi posla je kritična, ali to ne zavisi od vas. Čuvajte se prehlade. 

Blizanci

Ovo je dan koji treba da posvetite sebi i da donesete jednu važnu odluku u vezi porodičnih odnosa. Budite oprezni u komunikaciji sa partnerom. Uživajte u hrani. 

Rak 

Mesec aktivira vašem aspekte prošlosti i u ljubavnom smislu vraćate se unazad. Moguće susret sa osobom u znaku Lava. Do kraja dana obratite pažnju na stomak. 

Lav 

Budite mudri i strpljivi kada je u pitanju partnerski odnos. Partner mora da razrešava stvari u krugu svoje porodice. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 

Potrebno da donesete jednu važnu odluku, ali je bitno da to bude samostalna odluka. Tokom današnjeg dana obratite pažnju na komunikaciju sa mlađim članovima porodice..

Vaga 

Venera aktivira moguće sukobe, ali vi niste u stanju da to danas razrešavate. Potrudite se da budete strpljivi u vezi jedne poslovne odluke. 

Škorpija 

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana, ali ćete razrešiti na veoma mudar način. Osoba u znaku Jarca da vas već duže posmatra. Problemi sa zubima. 

Strelac 

Jako je važno da se posvetite poslovnoj strani i saradnji sa osobom u znaku Raka. Tokom dana mogući problemi na relaciji odnos sa decom.

Jarac 

Danas vas brine poslovna situacija, ali i novčana. Budite strpljivi pri donošenju novih odluka. Do kraja dana moguće glavobolje. 

Vodolija 

Ovaj dan iskoristite da završite sve što imate što se tiče posla. Ovo je jako bitna situacija koja ne zavisi od vas u krugu porodice. Na vama je da budete podrška majci.

Ribe 

Tvrdoglavo odbijate da prihvatite savet prijatelja u vezi vaše emotivne situacije. Poslovna situacija je stabilna i to vas ne brine. Čuvajte se mogućih problema sa novcem.

Komentari (0)
Loading