Druga polovina AVGUSTA donosi LOŠU PROGNOZU za pojedine znakove: Obeležiće NEVERSTVA, razvodi i bivše karmičke ljubavi

Vesti 07.08.2022 22:00 0

Saznajte da li se nalazite među tri znaka kojima će se pomrsiti ljubavni konci

Druga polovina AVGUSTA donosi LOŠU PROGNOZU za pojedine znakove: Obeležiće NEVERSTVA, razvodi i bivše karmičke ljubavi

Shutterstock

 

Ovan

Nov pristup starim problemima u vašem životu udvoje. Predstoje značajne pozitivne promene. Iskren razgovor, kao i iznošenje razloga nezadovoljstva, doprineo je poboljšanju odnosa. Nova poznanstva onima koji su od istih želja odustali. Neuredan život u smislu kratkih ljubavi, mogao bi u ovom periodu rezultirati trudnoćom. Čuvajte se i uozbiljite, krajnje je vreme. Imate ljubav kojom ne možete javno da se hvalite, jer vam ne odgovara ni po obrazovanju, ni po statusu, a pri tom je i tajnog karaktera, jer je partner zauzet. To će vam sve manje prijati.

Lav

Iako znak kome pripada leto, kao najmoćnije godišnje doba, ne stiže im lep period u ljubavi. Ali pogled vam luta i partner to primećuje. Nisu nestale emocije, nije nestala posvećenost, samo ste zastali u trenu, prisećajući se da neka obećanja nisu još uvek ispunjena. Kako biste raspršili neraspoloženje, porazgovarajte sa partnerom, otvoreno, o očekivanjima, kao i o razočarenju. Vaš pesimizam može da pokvari raspoloženje kod partnera i to krajem meseca, kada ste isplanirali zajednički odlazak na odmor, na neku dalju destinaciju. Moguć povratak bivše ljubavi koja će da pomrsi konce.

Devica

Bitno je da se danas potrudite da umereno pričate sa partnerom. Nesuglasice oko stvari koje su nebitne mogu da izazovu dublje povrede i kod vas i kod partnera. Pokušajte da nađete zajedno rešenje, kako nijedno od vas ne bi patilo. I kod slobodnih vlada nepoverenje i intrige. Prevideli ste neke očigledne stvari i povredili osobu koja to ne zaslužuje. To vam se dešava sve češće, postali ste zabrinuti, jer više niste u stanju da kontrolišete svoje emocije. Pojedini iz ovog znaka će tokom ovog perioda krunisati vezu brakom, iako su već izgubili nadu.

Bonus video

Komentari (0)
Loading