Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 3. oktobar: RIBE, spremite se za ozbiljan razgovor sa jednim Ovnom, LAVOVIMA se savetuje da danas ipak ostanu kod KUĆE i odmaraju

Vesti 03.10.2021 08:29 0

Pripremite se za brojne lepe svari, ali i one, ne tako prijatne

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 3. oktobar: RIBE, spremite se za ozbiljan razgovor sa jednim Ovnom, LAVOVIMA se savetuje da danas ipak ostanu kod KUĆE i odmaraju

Shutterstock

Ovan 

Jako dobar dan za planiranje nove radne nedelje posebno za poslovno putovanje koje je moguce do kraja nedelje. Ljubavni odnosi su veoma važni da se razreše. Zdravstveno se dobro osećate. 

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ribe u vezi posla. Ljubav je veoma nestabilna i imaćete bitne razgovore u vezi toga. Mogući problemi sa zubima. 

Blizanci 

Odmarajte i ovaj dan iskoristite za odmaranje. Ne dozvolite da vas iko ometa i da vam naruši mir. Potrudite se da što više ugadjate sebi. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Budite sebi najbitniji i potrudite se da se povežete sa sobom i svojim potrebama. Do kraja dana lepe emocije u vezi nekog razgovora sa potencijalnim partnerom. 

Lav 

Ceo dan su mogući problemi sa stomakom pa vam je najbolje da ostanete kući i budete u miru sa sobom, da odmarate što više. Potrudite se da se povučete i ne ulazite u rasprave sa članovima porodice. 

Devica 

Tokom dana mogući problemi oko planova u porodici. Potrudite se da sačuvate svoj stav i da se ne nervirate. Tokom dana imaćete razgovor sa osobom u znaku Jarca u vezi posla. 

Vaga 

Ovo je savršen dan za opuštanje i odmaranje u krugu porodice. Moguće je da vas iznenadi poziv osobe u znaku Bika odnosno osoba koju poznajete dugo iz kruga starih prijatelja. 

Škorpija 

Na vama je da donesete odluku u vezi posla. Do kraja dana povoljne vesti u vezi te vaše odluke, pomaže vam osoba u znaku Lava. Ljubavna podrška danas izostaje. Bičete ljuti na partnera. 

Strelac 

Čeka vas opuštajući dan u krugu prijatelja i bićete veoma zadovoljni današnjim danom. Do kraja dana bićete pod utiskom dobrih razgovora i motiva. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Danas šta god da uradite ili kažete nailazite na probleme i nerazumijevanje. U potpunosti se prebacite u svoje vidjenje svega što se događa oko vas. Mogući problemi sa kičmom. 

Vodolija 

Nova odluka vas čeka mada bi je rado odložili. Poslovno ste okupirani novim informacijama i to vas jako iscrpljuje. Obratite pažnju na ishranu. 

Ribe 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna. To je neko ko vam energetski pomaže i tera vas da se o sebi brinete drugačije nego do sad. Zdravlje je odlično. 

Komentari (0)
Loading