Dnevni HOROSKOP za SREDU, 6. JUL: Rakovi, čekaju vas PROBLEMI na poslu, Blizanci, prijatelji će vam se ZAMERITI

Vesti 05.07.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju.

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 6. JUL: Rakovi, čekaju vas PROBLEMI na poslu, Blizanci, prijatelji će vam se ZAMERITI

unsplash.com

Ovan 

Kako se danas osećate, to isključivo zavisi od vas. Ljubav vam je veoma bitna, jer sa partnerom ste imali neke sukobe od pre. Zdravlje vam je velika stvar koju morate da rešite do kraja nedelje. 

Bik 

Danas ste veoma nervozni zbog toga što se drugi mešaju u vase odnose. Posebno obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem jer je moguć stres koji ne mozete zaobići zbog vaseg osećaja prevelile odgovornosti. Ljubav je u drugom planu. 

Blizanci 

Tokom dana imaćete nekoliko situacija sa svojim prijateljima koji vam mnogo toga zameraju. Potrudite se da budete u toku dešavanja sto se tice porodice i njihovog planova. Nemojte da isterujete pravdu. 

Rak 

Tokom današnjeg dana budite posvećeni i koncentrisani na svoju poslovnu situaciju jer su mogući problemi u komunikaciji sa saradnicima. Ljubavna situacija je standardna i ne zahteva da se previše bavite partnerskim odnosom.

Lav 

Za vas je ovo veoma naporna nedelja, a tokom današnjeg dana se potruditi da sebi olakšate posebno kada je u pitanju komunikacija sa osobom u znaku Ovna. Na vama je da budete posvećeni onome što radite a na drugima je da to ocenjuju. 

Devica 

Odnosi unutar kuće su veoma napeti zbog mlađeg člana porodice. Na vama je da budete strpljivi i da ne donosite nikakve nagle odluke. Do kraja dana potrudite se da budete tolerantni kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

Vaga 

Danas imate dobro energiju i ulazite u jednu novu bolju životnu fazu. Venera polako pokreće vašu emociju i stvara vam veoma stabilne odnose sa partnerom. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom zbog neugodnog spavanja. 

Škorpija 

U ovom periodu je jako važno da budete okrenuti sebi i da znate tačno koji su vaši poslovni ciljevi. Ovo je veoma važan dan za vas zato što ćete biti dobro raspoloženi zbog uticaja voljene osobe. Obratite pažnju na probleme sa kolenima. 

Strelac

Jupiter vam pokreče moguće sukube sa osobama koji su u vašoj blizini. Budite strpljivi iako to nije vaša osobina. Tokom večeri do vas stiže jako važna informacija u vezi buduće poslovne saradnje sa inostranstvom. 

Jarac 

Potrudite se da danas izgledati što bolje i da se osećate što bolje zato što ćete imati na poslovnoj strani neminovna probleme. Do kraja dana mogući problemi u krugu porodice zbog loše komunikacije. Zdravstveno stanje je odlično. 

Vodolija 

Ovo je veoma bitan period za vas naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Njemu se dešavaju jako bitne stvari i vi ste jako bitni kao podrška i razumevanje. Do kraja dana obratite pažnju na probleme sa spavanjem. 

Ribe 

U ovom periodu je jako važno da se iz digne te iznad sukoba i potencijalnih rasprava u krugu poslovnih saradnika. Osoba u znaku Lava možemo biti odlična podrška kada su u pitanju odnosi u vezi poslovnih projekata. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading