Dnevni horoskop za PETAK, 24. jun: Devicama sledi ozbiljan sukob na POSLU, Vage moraju da pristanu na KOMPROMIS kako ne bi izgubili nekog BITNOG!

Vesti 23.06.2022 20:00 0

Evo šta vas očekuje sutra u astro polju

Dnevni horoskop za PETAK, 24. jun: Devicama sledi ozbiljan sukob na POSLU, Vage moraju da pristanu na KOMPROMIS kako ne bi izgubili nekog BITNOG!

Printscreen/Facebook

Ovan

Ovo je dan kada je savršeno da se pozabavite sobom i svojim planovima koje ste imali tokom prošlih mesec dana. Obratite pažnju na odnos sa partnerom jer je moguća njegova ljubomora koju na prvi pogled ne vidite. 

 

Bik

U ovom periodu je veoma važno da se  okrenete vašim poslovnim ciljevima koje niste ostvarili od početka ove godine. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirare previše. Zdravlje - moguće problemi sa kičmom. 

 

Blizanci

Vaši odnosi u porodici mogu da budu veoma komplikovani zahvaljujući vašoj neodlučnosti. Partnerski odnos je veoma izražen tokom današnjeg dana jer će partner imati potrebu da razgovara sa vama nekoliko puta. 

 

Rak 

Današnja emotivna situacija sa partnerom je veoma nestabilna jer partner ima veoma bitne sastanke i zbog toga je veoma nervozan. Zdravstveno stanje je veoma stabilno iako ste imali skoro problem sa imunitetom. 

 

Lav 

Danas je najvažnije da završite sve svoje obaveze i da uđete spremni za odmor kada je u pitanju vikend. Obratite pažnju na osobu u znaku Ovna jer su mogući manji sukobi posebno kada je u pitanju poslovna situacija. 

 

Devica 

Za vas je najbitnije da se okrenete sebi i svojim poslovnim zadacima ali je moguć sukob sa nadredjenima. Vaše ambicije prevazilaze ono čime se trenutno bavite i razmišljate intenzivno o promeni posla. Emotivno ste danas potpuno zadovoljni. 

 

Vaga 

Vama nije svojstveno da budete ljubomorni i posesivni ali to osećate tokom današnjeg dana zbog nejasnih odnosa sa partnerom. Najvažnije je da budete srećni sa sobom i ispunjeni a ne da pristajete na kompromisa sa drugim ljudima. 

 

Škorpija

Vaš odnos u porodici je veoma klimav jer već neko vreme nemate ista ili slična slaganja. Posebno ulazite u sukob sa starijim članovima porodice. Situacija je standardna i nema velikih promena. Obratite pažnju na moguće probleme sa grlom. 

 

Strelac

Do kraja dana obratite pažnju na sve ono što se odnosi na partnerski odnos jer je moguć sukob sa partnerom koji vas jako može uznemiriti. Što se tiče zdravstvene situacije jako se dobro osećate. U narednom periodu očekuju vas malo veći poslovni izazovi. 

 

Jarac 

Do kraja dana budite skloni ste kompromisu posebno kada je u pitanju poslovna situacija sa osobom u znaku Device. Bićete veoma umorni tokom večeri i lezite ranije. 

 

Vodolija 

U ovom periodu idealno je da se okrenete više drugima posebno tokom današnjeg dana jer ćete od drugih imati veliku podršku. Ovo se posebno odnosi na moguće probleme sa novcem ili u vezi poslovnih planova sa inostranstvom. 

 

Ribe 

Vaša potreba za hranom i pićem je danas veoma nekontrolisana upravo zbog emotivnih odnosa. Veoma ste nezadovoljni onim što se dešava u krugu porodice, veoma vas pogadja nečija tuga. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading