Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 25. septembar: Dok Vage beže od manipulativnih "prijatelja", Device sastavljaju PLAN koji će im sigurno doneti USPEH

Vesti 25.09.2021 08:29 0

Uf, izgleda da današnje zvezde na nebu imaju svoje miljenike, proverite da li ste među njima..

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 25. septembar: Dok Vage beže od manipulativnih "prijatelja", Device sastavljaju PLAN koji će im sigurno doneti USPEH

unsplash.com

Ovan 

Segment finansija je veoma aktivan tokom dana a na vama je bitno da to rešite sa članom porodice. Do kraja dana bićete veoma umorni i najbolje je da ranije odete na spavanje. 

Bik 

Mogući problemi u komunikaciji sa ljudima oko vas posebno sa osobom u znaku Ribe. Ako ne morate van kuće, ostanite da se odmorite. Potreban vam je spokoj. 

Blizanci

Ne zapostavljajte posao i nove poslovne planove. Budite dosledni sebi i svemu onome što ste zacrtali. Ljubavna situacija je veoma nestabilna što vas dodatno uznemirava. 

Rak 

Veoma vam je stalo do mišljenja drugih posebno kada su u pitanju vaši članovi porodice. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vaseg poslovnog angažovanja. Partner vas ne razume. 

Lav 

Danas vam sve ide od ruke. Igrajte nagradne igre ili probajte da rizikujete u vezi posla, imaćete dobitak do kraja dana. Zdravlje je odlicno. 

Devica 

Savet je da se dobro naspavate i da lepo započnete dan. Napravite dobru organizaciju poslovnih saradnika o bićete veoma zadovoljni. Do kraja dana moguci problemi sa pritiskom. 

Vaga 

Pod uticajem ste drugih ljudi koji vam kao žele dobro, ali jako je važno da imate svoje mišljenje u vezi posla. Pokušajte da se ponašate odgovorno prema sebi i svojim željama. Problemi sa glavoboljom. 

Škorpija 

Danas vam sve ide po planu posebno ako je u pitanju ljubav i planovi u vezi partnerskog odnosa. Imate veliku dilemu oko poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Povedite računa o kupovini koja je aktuelna danas posebno kada je u pitanju porodična kupovina. Ljubavna veza je na velikom ispitu. Problemi sa kičmom. 

Jarac

Tokom dana lepe i prijatne vesti u vezi putovanja. Podrška od osobe u znaku Ovna u vezi nekih budućih poslovnih planova. Moguc je manji sukob sa mladjim članom porodice. 

Vodolija 

Krajnje je vreme da se pozabavite nekim drugim stvarima u svom životu a da poslovnu situaciju usmerite na druge ljude. Zdravlje je nestabilno. Više odmaranja. 

Ribe 

Do kraja dana pokušajte da budete najbitniji sebi i svojim željama. Ispunite neku svoju želju i budite ponosni na sebe. Rešavajte probleme sa novcem tokom sutrašnjeg dana. 

Komentari (0)
Loading