Ovo su NAJSREĆNIJI dani u JUNU za sve znakove: Tada im se OSTVARUJU želje i snovi, naročito na polju LJUBAVI i NOVCA

Vesti 03.06.2022 21:40 0

Otkrijte svoj najsrećniji dan u odnosu na horoskopski znak.

devojke

Unsplash

 

U junu je sve u tome da budete što jasniji u tome kakvu energiju šaljete univerzumu, kako biste mogli da primite svo obilje koje vam se sprema.

Prošli mesec bio je u znaku pomračenja i burnih energija, ali jun počinje tako što Merkur kreće direktno kroz Bika, a Saturn se okreće retrogradno u Vodoliji, što donosi jasnu, direktnu komunikaciju i ne dozvoljava nikome da utiče na vaše odluke.

Sreća je svuda oko vas, ali se često svodi na to da li možete da je osvestite ili ne. Budite fleksibilniji, naučite da otpuštate i budete zahvalni. Jer kada se otvorite za nove mogućnosti, u život će vam pristići još bolje stvari nego što ste zamišljali.

Evo koji je vaš najsrećniji dan u junu, u odnosu na horoskopski znak.

Ovan

Najsrećniji dan: subota, 25. jun

Jupiter je vladar izobilja i sreće, pa kada je u vašem znaku i ukrsti se sa severnim čvorom, pretečom sudbine, to znači da vam dolaze važne stvari. Obavite važne razgovore i idite na događaje u ovom periodu - doneće vam sasvim novo poglavlje.

Bik

Najsrećniji dan: petak, 3. jun

Merkur se kreće direktno 3. juna, što znači da nakon toliko razgovora o prošlosti, možete da počnete da pričate o budućnosti.  Svaki plan ima čvrstu osnovu, što će uspeh učiniti još verovatnijim.

Blizanci

Najsrećniji dan: ponedeljak, 13. jun

Merkur je bio retrogradan u vašem horoskopskom znaku, te su različite zaboravljene teme isplivale na površinu. Sada kada ga više nema, moći ćete jasno da komunicirate i budete zadovoljni, naročito 13. juna. 

Ovo su NAJSREĆNIJI dani u JUNU za sve znakove: Tada im se OSTVARUJU želje i snovi, naročito na polju LJUBAVI i NOVCA

Shutterstock

 

Rak

Najsrećniji dan: utorak, 28. jun

Mlad Mesec u Raku je neverovatna prilika za vas jer vam daje priliku da započnete sledeće poglavlje svog života. Koju god nameru da zacrtate u ovo vreme, dostići će vrhunac 6. januara 2023, sa punim Mesecom u Raku. Sad je prilika da počnete da sanjate o tome šta sledi, čak i ako još uvek ne želite da krenete u to.

Lav

Najsrećniji dan: nedelja, 5. jun

Mesec je u vašem znaku ceo ovaj dan baš nakon što je Merkur krenuo direktno, a Saturn započeo retrogradni hod. Saturn je u Vodoliji, koja osvetljava sve što je vezano za ljubav i romansu. Današnji dan vam nudi priliku da se ponovo povežete sa svojim pravim osećanjima i iskoristite to da počnete da donosite različite odluke u ljubavi, što može da vam donese sreću koju ste tražili.

Devica

Najsrećniji dan: utorak, 7. jun

Prva četvrtina Meseca u Devici počinje na ovaj dan, što predstavlja akciju koju ćete preduzeti da biste ostvarili svoje najdublje želje. Devica je znak detalja i planova, pa se nemojte plašiti da počnete sami. Vaša najveća prednost je koliko ste marljivi i istrajni.

Ovo su NAJSREĆNIJI dani u JUNU za sve znakove: Tada im se OSTVARUJU želje i snovi, naročito na polju LJUBAVI i NOVCA

Shutterstock

 

Vaga

Najsrećniji dan: četvrtak, 9. jun

Na ovaj datum bićete inspirisani na božansku akciju za ostvarenje svojih snova. Sa toliko energije Ovna koja donosi veći fokus u vaš romantični život, ljubav je na pomolu. Napravite prvi korak.

Škorpija

Najsrećniji dan: subota, 4. jun

Energija Bika uvek predstavlja ljubav i romansu. Sa Merkurom koji je sada direktno u ovom znaku, mogu se pokrenuti razgovori o ovoj temi. Ove godine ste u odličnoj poziciji za rast i promene, uključujući i vaše lične odnose. Put do vaših snova popločan je vašom vlastitom istinom, zato se izbegavajte odnose i razgovore u kojima ne možete da budete iskreni.

Strelac

Najsrećniji dan: sreda, 22. jun

Venera, planeta ljubavi, na ovaj dan ulazi u Blizance, a to je znak koji vam pomaže da dublje razmislite o onome što vas zaista interesuje u svom životu. Bez obzira na to da li razmišljate o velikoj životnoj promeni ili čak samo o promeni adrese, ova tranzicija će vam pomoći da razmislite o svim opcijama, te da sledite svoje srce.

prijatelji

Shutterstock

 

Jarac

Najsrećniji dan: sreda, 15. jun

Mesec prelazi u vaš znak samo nekoliko sati nakon punog Meseca u Strelcu, što vam daje malo koristi od ovog lunarnog događaja. Iskoristite ovu priliku da se oslobodite loših stvari i primite  sreću i blagoslove za koje ste se molili. Čak iako osećate strah, uskladite se sa drugačijim životom koji želite da živite.

Vodolija

Najsrećniji dan: nedelja, 5. jun

Saturn je bio u vašem znaku i još nije završio sa svim promenama koje planira da vam donese. Na ovaj dan Saturn je potpuno retrogradan u Vodoliji, što će vam doneti veću iskrenost prema sebi, a samim tim i neke nove odluke koje su više u skladu sa vama. Nema povratka, idite samo napred.

Ribe

Najsrećniji dan: ponedeljak, 20. jun

Poslednja četvrtina Meseca u Ribama se javlja neposredno pre nego što Sunce pređe u sezonu Raka. Iskoristite ovu energiju da biste se oslobodili svih dugotrajnih sumnji koje imate, posebno u vezi sa odlukama i izborima u vezi sa vašim domom i porodičnim životom. Prihvatite obilje na svom putu i ​​poslednji put se oprostite od te zastarele verzije sebe.

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading