Najpoznatiji ruski ASTROLOG upozorava: Za ova ČETIRI znaka stiže PAKLENI JUN, boriće se sa TEŠKIM emocijama, maler će ih u stopu PRATITI

Vesti 02.06.2022 20:00 1

Poznati ruski astrolog Pavel Globa, čije su astro prognoze veoma popularne na Internetu, nedavno je otkrio koji će to znaci u junu mesecu imati sreće, a kojima neće puno toga ići na ruku

Najpoznatiji ruski ASTROLOG upozorava: Za ova ČETIRI znaka stiže PAKLENI JUN, boriće se sa TEŠKIM emocijama, maler će ih u stopu PRATITI

Printscreen/Youtube

 

Globa je istakao da je jun mesec u kome će najviše uspeha imati radoholičari, ali je istakao i da ako ste jedan od njih, povedete računa o svom psiho-fizičkom zdravlju.

Poznati Rus naglasio je da će najbakuszniji datumi biti i 5. i 6. jun, dok su najpovoljniji 16, 17, 23. i 30. jun. A evo i njegovog kratkog osvrta na to šta svaki znak čeka tokom ovog meseca.

Ovnovima se u junu savetuje da više pažnje posvete partneru i negovanju odnosa sa njim, inače se fatalni sukobi ne mogu izbeći. Vaš partner je odavno primetio da više nsite bliski kao pre i ovo uništava vašu vezu, prenosi portal "MK.RU".

Prvi letnji mesec donosi velike nevolje i Bikovima, mogući su problemi u karijeri, a neki će morati i da biraju između poslovnog i ličnog života.

Blizanci mogu da očekuju nova poznanstva, uglavnom romantične prirode. Postoji šansa da upoznate pravu ljubav, a za one koji su već u vezi biće korisno da porade na svojoj veštini izbegavanja sukoba.

Jun će biti dobar mesec za Rakove. Ovaj mesec otvara nove mogućnosti i ina profesionalnom i na ljubavnom planu.

Lavove čeka veoma aktivan mesec. Da biste ostali na vrhu, u junu ćete morati stalno da budete u centru pažnje i da naporno radite kako biste postigli željene uspehe.

Device su veliki radoholičari, ali Globa savetuje da u junu održite rvanotežu između privatnog i poslovnog života. Ne zaboravite na sopstvene interese i ne vršite pritisak na partnera.

Astrolog je Vage upozorio na svađe u porodici. Radite na sebi kada je reč o komunikaciji i taktu, tada ćete moći da uspostavite korisne kontakte i društvene veze.

Škorpije bi trebalo da budu oprezne i da ne daju obećanja koje ne mogu sa sigurnošću da ispune.

Globa je za Strelčeve predvideo susrete sa prošlošću, a Jarčevima obećavajuća poznanstva.

Vodolije i Ribe u junu čeka neverovatan procvat. Mesec će proći bez mnogo iznenađenja, a biće vam prijatno i fino.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
SKORPION - AUSTRIA
03.06.2022 15:44

AKO VERUJES,NE DAJEM NIKOMU NIKAKVO OBECANJE,JA SAM,SAM SVOJ GAZDA!!! LP.