Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 02. jun: Bikovi, pazite koliko novca TROŠITE, jedan znak mora da obrati pažnju na PRITISAK

Vesti 02.06.2022 07:30 0

Pogledajte da li su vam zvezde danas naklonjene

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 02. jun: Bikovi, pazite koliko novca TROŠITE, jedan znak mora da obrati pažnju na PRITISAK

Shutterstock

Ovan 

Danas ste pod velikim uticajem Merkur koji vam pravi lepe aspekti sa vašim Suncem i pokreće vam energiju. Budite spremni na veći kompromis kada su u pitanju poslovni odnosi. Najvažnije je da budete u skladu sa svojom prirodom. 

Bik 

Materijalna situacija nije baš najpovoljnija i to vas brine već neko vreme. Danas je idealan dan da smislite na koji način povećavati svoje finansije. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Pokušajte sa gledate na sve to kao nešto prolazno. 

Blizanci 

Današnja situacija u krugu porodice je veoma ohrabrujuće zahvaljujući vašem odnosu prema članovima porodice. Poslovna strana je veoma bitna i oko toga imaćete velike rasprave sa saradnicima. 

Rak 

Danas ste pojačano emotivni i tvrdoglavi. Do kraja dana stižu vam lepe vesti od osobe u znaku Lava u vezi nove poslovne ponude. Do kraja meseca je važno doneti odluku o poslovnoj situaciji. 

Lav 

Mogući problemi sa pritiskom zbog stresova koje već neko vreme doživljavate na poslovnoj strani ili se osećate jako neopušteno među ljudima sa kojima sarađujete. Obratite pažnju na način komunikacije kada su u pitanju odnosi u kući. 

Devica 

Ovo nije vreme za velike i krupne odluke što se tiče poslovne saradnje. Oslanjate se na sebe i na svoju intuiciju kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Jasmina situacija je zabrinjavajuća jer ste već neko vreme zapostavili sebe u tom pogledu. 

Vaga 

Danas je veoma aktivni kada je u pitanju društveni život i jako se dobro osećate. U vezi partnerskog odnosa imaćete neka konkretna pitanja koja vas muče već neko vreme. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška. 

Škorpija

Mesec pokreće vaše polje komunikacije i polje prijatelja pa ceo dan vam je posvećen tome. Zdravstveno stanje je stabilno ali obratite pažnju na moguće problema sa ishranom. 

Strelac 

Previše se oslanjate na sebe i na svoj optimizam što se tiče posla. Poslovni partneri vam  zameraju što previše pričate i previše unapred planirate. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodičnih odnosa. 

Jarac 

Veoma ste posvećeni poslovnom cilju ali imaćete problem sa koncentracijom i pažnjom. Obratite pažnju na način komuniciranja sa partnerom jer vam zamera mnogo toga već neko vreme. Je je odlično.

Vodolija 

Uranovska energija je danas dominantna i bićete veoma uznemireni zbog drugih ljudi. Potrudite se da budete u skladu sa svojim potrebama i željama. Problemi sa stomakom. 

Ribe 

U ovom periodu Jupiter aktivira sve ono što je vama bitno, poseban kada su u pitanju vaši stavovi prema religiji i verovanjima. Vaša snaga je u emotivnosti i to ćete posebno danas osetiti u odnosu sa svojom decom ili porodicom. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading