Dobro se PRIPREMITE za ovo što vas čeka: VEČERAS je pun MESEC, a ovi NEOČEKIVANI OBRTI pokvariće mnoge planove!

Naj žena Vesti 21.09.2021 11:45 0

Pun Mesec je simbolika neke životne kulminacije kroz koju prolazimo i koja nam pojačava sva ona dešavanja koja nam se aktuelna unazad mesec dana

Dobro se PRIPREMITE za ovo što vas čeka: VEČERAS je pun MESEC, a ovi NEOČEKIVANI OBRTI pokvariće mnoge planove!

Shutterstock

Pun Mesec u znaku Ribe donosi završnicu svega onoga šta nam je bilo nejasno, zbunjujuće, otežano, sve ono što nismo videli kao realnost ili kao mogućnost. Riba kao znak je simbol vere, religije, simbol svega onoga što nas čini kao verujuća bića.

Ovo je idealan period da proverujemo u sopstvene sposobnosti i sopstvenu vrednosti. A da bi došli do vere i poverenja najvažnija je ljubavi prihvatanje sebe. 

Ovaj Pun Mesec ima za zadatak da pokrene verovanje i povezivanje sa Božjom voljom u nama samima. To činimo sami sa sobom okretajući se sebi, svom unutrašnjem biću. 

Za Ovnove ovaj pun Mesec donosi  aktivnost koja će probuditi događaje iz prošlosti i suočavanje sa prošlošću na jedan bolan način. Bitno je prihvatiti i svoju slavu stranu. 

Što se tiče Bikova njihovo poverenje i podrška stiže od najbližih prijatelja i oni su taj vetar u ledja koji je neophodan da se Bikova energija konačno pokrene. Samo uz druge mogu ostvariti sebe i svoje potencijale. 

Kad su u pitanju Blizanci njima je ova energija veoma zbunjujuća i pomalo teška što govori o nejasnim mislima i problem u komunikaciji. Za njih je jako važno da ovih dana obrate pažnju na način na koji komuniciraju. 

Za Rakove je ovo idealan period da se pripreme za početak nove emotivne ili ljubavne faze, gde je svakako bitna emotivnost i rad na svojim željama i emocijama. Mnogi Rakovi doživljavaju neke lepe poruke od voljenih osoba, od Univerzuma. 

Lavovska energija je veoma naglašena u pravcu komunikacije sa drugima i ovo je povratak vere u sebe po drugi put tokom ove godine. Najbitniji savet je da otvore svoje srce i da oproste svima onima kojima nisu. Važno je izlečiti sebe. 

Device kroz ovaj Pun Mesec u Ribama su u prilici da poboljšaju partnerski odnosi jer će uspeti da prihvate sebe mnogo realnije i iskrenije. Ovo je kao novo rađanje i stavljanje tačke na mnoge dileme iz prošlosti. 

Vagama je ova energija veoma poznata i svojstvena i to je priča koju su već nekada čuli, imali priliku da vide i da osete. Tako da oni mogu imati osećaj već viđenog, osećaj karmičkog duga koji se provlači kroz njihovu stvarnost. 

Škorpijama ova energija itekako prija i oni se osećaju veoma uzbuđeno da se povežu sa sobom i svojim unutrašnjim bićem. Mnogo toga novog će saznati i mnogo toga će dobiti svoj oblik 

Kad su u pitanju Strelčevi njihova energija je u sukobu sa energijom Punog Meseca. Znak Ribe nije kompatibilan sa pokretom i akcijom što je svojstveno Strelcu. Najbolje je da se posvete svom privatnom životu jer samo tako će izbeći razočarenja koja dolaze iz spolnjog sveta. 

Jarac želi da potvrdi svoju energiju i ovaj Pun Mesec u Ribama mu daje ogromnu energiju. Povratak na prošlost je veliki događaj ovih dana za sve Jarčeve posebno one koji su opterećeni prošlim vezama. 

Vodolije će pokušati da se snadju u ovom trenutku kada puca energija ovog Punog Meseca, ali ne ide im po planu. Uran ih vraća unazad na veoma čudan način i traži od njih suočavanje sa sobom. 

A što se tiče Ribe njima je glavna predstava u njihovom svetu ovaj Pun Mesec u njihovom znaku. Oni će pod uticajem Neptuna uroniti u svoj svet iluzija, a pod uticajem Venere u Škorpiji će maštati i stvoriti svoj svet i svoju veru. 

Komentari (0)
Loading