Ovo je JEDINI način da uvek imate PARE u novčaniku: Samo TRI stvari su vam potrebne za materijalno BLAGOSTANJE cele PORODICE

Vesti 30.04.2022 14:05 1

Poslušajte ove savete i gledajte kako vam novac pristiže sa svih strana

novac

Shutterstock

Vrlo je verovato da mnogima ova stara narodna verovanja zvuče suludo ali istina je ta da ovo sve zaista na neki način funkcioniše, jer ,,gde ima dima - ima i vatre'' govorili su stariji ljudi.

Sve što je potrebno za finansijsko blagostanje je:

  • metalni novčići,
  • so,
  • novčanik u srebnoj boji.
Ovo je JEDINI način da uvek imate PARE u novčaniku: Samo TRI stvari su vam potrebne za materijalno BLAGOSTANJE cele PORODICE

unsplash.com

 

 

Prvo što treba da uradite jeste da par metalnih novčića stavite u posebnu posudu u koju ste predhodno sipali so. Prema verovanju, koliko soli toliko će novca pristizati u kuću.

Ostavite metalne novčiće da preko noći odstoje, a nakon toga stavite ih u srebrni novčanik i nosite mesec dana, a nakon toga, ritual odradite istim postupkom ali svaki put dodajte još jedan novčić. 

Na ovaj način vaše bogatstvo će se postepeno povećavati i prihodi će pristizati sa raznih neočekivanih strana. 

Kako ne bi izazvali nemaštinu kući, bitno je da svu hranu iskoristite na pravi način. Korice hleba nikako ne bi trebale da se bacaju. Ako nemate kućne ljubimce, iznesite ispred jer će se sigurno naći neka lutalica koja će rado to pojesti. 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Миодраг
30.04.2022 18:25

Већих будалаштина од ових ретко се може наћи...