Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 16. septembar: BIKOVIMA je suđeno da danas podignu sve ČETIRI u vis, dok Mesec "aktivira" neraspoloženje kod VAGA, bolje im se sklonite s očiju

Vesti 16.09.2021 07:59 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 16. septembar: BIKOVIMA je suđeno da danas podignu sve ČETIRI u vis, dok Mesec "aktivira" neraspoloženje kod VAGA, bolje im se sklonite s očiju

pixabay

Ovan

Mnogo toga vas pogadja posebno kada u pitanju ljubav i odnosi u porodici. Budite spremni na razgovor i na kompromis. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas je dan za odmor i opuštanje. Budite spremni na to da se okrenete sebi mnogo više nego poslu i obavezama. Sve može da sačeka. Problemi sa glavoboljom. 

Blizanci 

Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva u vezi posla. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Obratite pažnju na ishranu. 

Rak 

Idealan period da se posvetite u vezi porodice. Čekaju vas važne informacije u vezi posla od osobe u znaku Ribe. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Poslovna strana je veoma nestabilna i obratite pažnju na moguće probleme u komunikaciji. Ljubavna situacija je jako napeta. Partner očekuje vaš maksimum. Mogući stres na poslu. 

Devica 

Budite strpljivi i dopustite da vam se desi saradnja u vezi posla. Mogući su problemi sa novcem. Čuvajte se naglih pokreta jer možete imati problem sa kičmom.

Vaga 

Mesec aktivira vaše neraspoloženje i možete biti u sukobu sa drugima. Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva od osobe u znaku Lava. Zdravlje je promenljivo. 

Škorpija 

Mars aktivira vaše polje ljubavi i bićete pod utiskom partnera i njegovih planova za budućnost. Novčani dobitak koji ne očekujete. Budite u miru sa sobom to je važno za vaše zdravlje. 

Strelac

Danas ste veoma dobro raspoloženi i to iskoristite da završite poslovne i porodične obaveze. Imaćete iznenadjenje od strane partnera u vezi prijatnog predloga. Proverite svoje stanje hormona. 

Jarac 

Veoma miran dan što i najviše odgovara vama. Posao vas ispunjava i pravite planove za budućnost. Do kraja dana moguć kraći put van grada. 

Vodolija 

Zbog problema članova porodice vi se ne osećate mirno i stabilno. Posao trpi zbog toga i pokušajte da se oslonite na druge ljude. Ljubav je stabilna. Budite spremni na razgovor sa partnerom. 

Ribe 

Ovo je idealan dan da se posvetite rešavanju svih odnosa s javnošću. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi budućih vaših planova. Zdravlje je stabilno.
 

Komentari (0)
Loading