Brojevi u NIZU nose jako ZNAČENJE: Ako često vidite 111, 222 ili 333, sudbina vam šalje UPOZORENJE, desiće se NAGLE promene u nekoj sferi života

M. G. Vesti 07.04.2022 11:35 0

Ako vam se ikada desilo da ste videli određeni niz istih brojeva, verujte da to nije slučajno

Brojevi u NIZU nose jako ZNAČENJE: Ako često vidite 111, 222 ili 333, sudbina vam šalje UPOZORENJE, desiće se NAGLE promene u nekoj sferi života

Shutterstock

Dešava vam se da, kad pogledate u registarske tablice, sat, brojeve na ulici, ugledate iste brojeve? Ne možete da se otrgnete utisku da vam se to ponavlja i da nije slučajnost što vam se ukazuju isti brojevi na različitim mestima. Ono što treba da znate, jeste da to može značiti da Univerzum komunicira sa vama i želi da vam pošalje važnu poruku.

Onog trenutka kad postanete otvoreni prema životu i promenama, Univerzum počinje da šalje simbole i znakove u vidu brojeva koji vam mnogo toga poručuju. Svaki niz istih brojeva nosi neko značenje koje morate znati.

Niz ima jaku simboliku

Kad je reč o dvocifrenim brojevima, drugi ponovljeni broj uglavnom predstavlja samo dodatni naglasak na značenju broja i nije ga potrebno dodatno tumačiti. S druge strane, trocifreni ili brojevi sa više cifara u kojima se ponavlja ista brojka imaju posebno značenje. Slično je i s brojevima kod kojih se dve cifre ponavljaju u različitim kombinacijama, na primer 224 i 422 ili 442, ili 2244 i 4422, kao i s brojevima koji se ponavljaju u paru, na primer 2323 ili 3232.

Možete da ih tumačite kao kombinacije (2 i 4, odnosno 2 i 3), ili da pogledate koji je broj u središtu niza, pa da njegovo značenje koristite kao glavno, a drugi broj kao pojašnjenje, ili da saberete dok ne dobijete jedan broj, čije tumačenje predstavlja poruku. Evo nekih mogućih tumačenja različitih kombinacija:

111 - Pažljivo pratite svoje misli i vodite računa da prebirete samo po mislima kojima želite da se bavite, nemojte da razmišljate o stvarima o kojima ne želite da razmišljate. Tri jedinice su znak da se pred vama otvaraju vrata mogućnosti i vaše misli poprimaju oblik rekordnom brzinom. Sled 111 je znak da je svemir napravio fotografiju vaših misli i da ih pretvara u stvarnost. Razmislite da li ste zadovoljni mislima pa nastojte da ih ispravite - pozovite anđele da vam pomognu u tome.

Brojevi u NIZU nose jako ZNAČENJE: Ako često vidite 111, 222 ili 333, sudbina vam šalje UPOZORENJE, desiće se NAGLE promene u nekoj sferi života

Shutterstock

 

222 - Vaše novonastale ideje su počele da rastu, pogotovo finansije. Nastavite da ih negujete, ne odustajte pet minuta pre nego što se čudo dogodilo - sve što ste zamislili uskoro će postati stvarnost. Ono što ste zamislili uskoro će da postane stvarno, zato nastavite pozitivan rad. Mislite pozitivno, i nastavite s vizualizacijom i afirmacijama.

333 - Anđeli su u vašoj blizini, žele da vam daju do znanja da imate njihovu podršku, ljubav i društvo. Pozivajte ih što češće, posebno kad oko sebe vidite obrasce koje stvaraju broj tri.

444 - Anđeli vas okružuju, uveravaju vas u svoju ljubav i pomoć. Nemojte da se brinete jer pomoć anđela je blizu. Zatražite njihovu pomoć i primićete pomoć koja vam treba.

555 - Pred vama je velika životna promena. Nemojte da razmišljate o tome da li je ta promena pozitivna ili negativna, već prihvatite promenu kao prirodni deo života. Imajte na umu da bi ta promena mogla da bude odgovor na vaše molitve. Nastojte da prihvatite promenu takvu kakva jeste i ne razmišljajte unapred o njoj.

666 - Vaše misli nisu u ravnoteži, previše ste usredsređeni na materijalno. Ovaj sled šestica vas upozorava da treba da uravnotežite misli između Neba i Zemlje. Kad uravnotežite misli, vaše materijalne i emocionalne potrebe automatski će se uravnotežiti i bićete zadovoljeni.

777 - Anđeli vam aplaudiraju zbog svega što ste uradili. Nastavite dobro da radite i želje će vam se ispuniti. Ovo je izuzetno pozitivan znak i otkriva kako biste još mogli očekivati i dodatna čuda.

888 - Ovo je znak koji upozorava da se pripremite jer će završiti jedna faza vašeg života, zaokružujete fazu života koja je povezana s vašim emocijama, karijerom ili vezom. Tri osmice su znak da postoji svetlo na kraju tunela. Takođe, poziva nas da ne odustajemo, da ne čekamo "sledeću kafu" da bismo nekome rekli ono što mislimo, ili da se suzdržavamo od užitka da smo dobro obavili svoj posao.

999 - Ovo je kraj jedne važne faze u vašem ličnom ili društvenom životu. To je i poruka svetlosnim radnicima koji su vezani za isceljivanje Zemlje i podrazumeva sledeće: "Vrati se na posao jer upravo sad trebaš Majci Zemlji".

000 - Tri nule su podsetnik da ste jedno s Bogom i da osetite prisutnost njegove ljubavi unutar sebe. To je i znak da je neka situacija došla do kraja.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading