Mesec rođenja vam govori šta bi trebalo da budete po zanimanju: ŠKORPIJA je po prirodi detektiv, RIBE su odlične u prenošenju svog znanja

Vesti 08.09.2021 12:39 0

Kojom profesijom biste se trebali baviti prema horoskopskim znakovima?

Mesec rođenja vam govori šta bi trebalo da budete po zanimanju: ŠKORPIJA je po prirodi detektiv, RIBE su odlične u prenošenju svog znanja

unsplash

Saznajte koje su profesije savršene za vas na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Škorpija je po prirodi detektiv i uvek želi da dođe do dna istine. Ribe su odlične u prenošenju svog znanja na druge, zbog čega će se dokazati kao učitelj. Rak može vladati gvozdenom rukom, ali ima ogromno srce, pa bi trebalo da bude vođa.

Pronalaženje aktivnosti koja će vam pružiti zadovoljstvo (i novac) može biti veoma teško. Ponekad mogu proći godine ili čak čitav život da biste pronašli pravi pravac u kojem bi vaša karijera „trebalo“ da ide. Mnogi od nas tek nakon nekog vremena shvate da posao koji radimo nije ono što bismo želeli da radimo u životu.

Umesto naknadnih testova veština, vredi pogledati datum rođenja i tako odrediti koji put karijere treba da krenete. Astrologija može proceniti koju poziciju zauzimate na poslu i za koju profesiju možete garantovati svoj profesionalni uspeh. Na primer, ako ste Bik, onda volite da budete i vaš šef. Ako ste, pak, Vaga, često želite da pomažete ljudima i brinete se za slabe.

OVAN

S jedne strane, volite da savetujete druge, s druge strane uvek želite da budete najbolji u onome što radite. Vremenom ćete otkriti da najbolje radite iza scene.

BIK

Postoji velika šansa da ćete se dokazati kao šef sopstvene kompanije u kreativnoj industriji, ili ćete biti finansijski direktor. Znate kako pravilno uložiti novac i preduzeti projekte koji donose najviše profita uz najmanje posla. Pametan rad i odlično upravljanje novcem vaše su jače strane.

BLIZANCI

Vi ste rođeni prodavac. Iskoristite svoje sposobnosti da razumete šta ljudima treba i kako ih naterati da to žele. Mogućnost da pomognete ljudima da pronađu stvari koje im pomažu u životu učiniće vas srećnim i moći ćete da vidite dobro koje radite svaki dan.

RAK

Vaša profesionalna karijera će se vrlo dobro razvijati zahvaljujući vašoj ljubaznosti. Dokazaćete se kao vođa grupe ili menadžer tima. Verovatno je to posao menadžera, vođu tima ili direktorku - bilo koji posao koji zahteva gvozdenu pesnicu i veliko srce.

LAV

Više naginjete kreativnoj strani života: volite muziku, umetnost, film itd. Ako izaberete posao koji će vam dati priliku da iskoristite svoje kreativne ideje i talente, bićete profesionalno ispunjeni.

DEVICA

Dokazujete se u profesijama koje zahtevaju veliku organizaciju, pisanje i ljubav prema detaljima. Takođe, rad, na primer kao izvršni pomoćnik, koji će zahtevati analitičku procenu, doneće vam mnogo zadovoljstva i ispunjenja.

VAGE

Želite da pomažete drugima i negujete svet na dubokom i duhovnom nivou. Zato ćete se kretati ka profesijama koje vam omogućavaju da hranite, oblačite ili brinete o drugima. Potražite poslove u ugostiteljstvu, umetnosti ili modnoj industriji.

ŠKORPION

Po prirodi ste istražitelj, pa će svako područje u kojem ćete morati otkriti pravu osnovu slučaja zadovoljiti vašu urođenu znatiželju. Najbolji poslovi za decu su novinar, detektiv, terapeut ili astrolog.

STRELAC

Ako želite da se osećate ispunjeno u svom profesionalnom životu, uključite se u pisanje o putovanjima, postanite turistički vodič ili se bavite muzikom. Čak će vam se i politika pisati, jer ste uvek u stanju da izrazite svoje mišljenje i da imate mišljenje o bilo čemu.

JARAC

Ne volite kompromise i veoma cenite pravdu. Što se tiče karijere koju izaberete, možda se bavite radom u javnom interesu, zakonom ili u dobrotvorne svrhe (sa administrativne strane).

VODOLIJA

Volite da dajete mnogo sebe i pomažete drugima, pa se vaša profesionalna karijera treba fokusirati na stvari i ljude koji zahtevaju posebnu negu i pažnju. Učiniti svet boljim mestom pomažući drugima izmamiće vam osmeh na lice. Ako dozvolite svom poslodavcu da vidi vaše snage, rasćete i rasti.

RIBA

Poznati ste po svojim umetničkim talentima, ali takođe volite da podučavate druge i imate veliki dar za prenošenje znanja. Način na koji drugima objašnjavate kako svet funkcioniše ne samo da pomaže ljudima u razvoju nauke, već im otvara potpuno novi način razmišljanja i obrade informacija.

Komentari (0)
Loading