Mračni horoskop otkriva sve do tančina: Ova tri znaka će biti slomljena od TUGE sve do DECEMBRA

Vesti 11.11.2021 17:16 0

Melanholija će biti jedina emocija s kojom će se boriti

Mračni horoskop otkriva sve do tančina: Ova tri znaka će biti slomljena od TUGE sve do DECEMBRA

Pexels

 

Prošao je krug retrogradnog Jupitera u oktobru. Planeta se vratila u svoj ustaljeni ritam, ali je ostavio posledice na neke znakove, koji će imati borbe unutrašnje sve do decembra.

BIK

Jedna od mnogih vaših snaga leži u introspekciji i vašoj inicijativi za ozbiljnim radom na sebi. Budući da ste veliki profesionalac kada je reč o disciplini ‘briga o sebi’, Bik bi mogao da se oseća posebno umirujuće jašući na ovom retrogradnom talasu.

Retrogradni Jupiter služi kao podsetnik za davanje prioriteta samorefleksiji, jer se odnosi na vaš unutrašnji rast, a ne na spoljni izgled. Osmotrite svoje trenutne rituale samopomoći i zapitajte se pomažu li vam u napredovanju ili vas zadržavaju na istom mestu.

Poslednjih nekoliko nedelja možda ste se, za vas, osećali neobično emocionalno, pa ova pauza može da vam se učini kao dašak svežeg vazduha. Gledajte na svoje gubitke kao na uvertiru za ono najbolje što tek dolazi.

BLIZANCI

Retrogradni Jupiter vas poziva da pomerite sopstvene granice, a ko bi bolje mogao da prihvati taj izazov od Blizanaca!? Vaša lepršava i prilagodljiva priroda dobro dođe tokom ovog perioda, jer pruža lekcije o diverzifikaciji naših sistema verovanja i izazivanju naših trenutnih rutina.

Preispitajte stigme koje ste možda nehotice stvorili i koje vas sprečavaju da proširite svoje granice. Da li vaša mišljenja i stavovi zapravo pripadaju vama ili potiču iz vašeg okruženja?

Ovaj zaokret izaziva vašu promenljivu prirodu prisiljavajući vas da gledate u sebe, a ne u svoje spoljne odnose, kako biste otkrili ili ponovo otkrili svoju istinu.

RAK

Biti u skladu sa svojim osećanjima jedna je od vaših najboljih osobina, ali možda ćete se mučiti ukoliko se previše blisko poistovetite sa njima. Kao prirodni empat, sposobni ste da razumete emocije drugih, ali jačanje veze sa drugima podrazumevaće povezivanje sa njima sa analitičke tačke gledišta.

Upoznajte kako oni razmišljaju, konceptualiziraju i reaguju na svet oko sebe. Vaša lukava intuicija igraće snažnu ulogu tokom retrogradnog Jupitera, što može biti korisno sredstvo dok ste suočeni sa rekonstrukcijom svojih veza.

Komentari (0)
Loading