MERKUR od danas više nije RETROGRADAN: Svi slavimo, ali četiri HOROSKOPSKA ZNAKA treba da časte!

Vesti 04.02.2022 08:30 0

Merkur je planeta kooja pre svega označava komunikaciju

MERKUR od danas više nije RETROGRADAN: Svi slavimo, ali četiri HOROSKOPSKA ZNAKA treba da časte!

pixabay

Kada je merkur retrogradan dolazi do raznih blokada i zastoja. Ovaj period trajao je od 14. januara pa sve do danas. Sada sledi period kada merkur izlazi iz senke i to će doneti sreću mnogim horoskopskim znakovima. Ipak ova četiri znaka će osetiti najveći nalet pozitivne energije, a promene koje će usledi će prevazići njihova očekivanja.

Bik

Bikovima će svemir definitivno biti naklonjen i konačno će početi da ubiraju plodove svega dobrog što su učinili za druge. Oni će postepeno napredovati, ali će svakim danom biti sve zadovoljniji. Radovaće se malim stvarima.

Devica

Devicu očekuju tektonske promene i izmeštanje iz zone komfora. Mnoge stvari će odjednom biti drugačije. Device će izvući pouku iz svakog novog iskustva i na kraju briljirati. Neočekivana osoba dolazi u njihov  život i otvara nove mogućnosti. To ne donosi samo novu motivaciju, već i puno sreće koja će pratiti devicu.

Vaga

Vagi nedostaju zabava, prijatelji i izazovi na poslu. Ali, iznenađujući obrt promeniće joj život . Upravo je to ono što je ovom horoskopskom znaku potrebno Stari poznanici ušunjaće se u život vage, ali će uspostaviti i nove kontakte. Vage će se oprobati u novim stvarima, a nije isključeno da u ovom periodu sretnu i ljubav svog života.

Vodolija

Ovo je odličan period za nove izazove na poslu. okruženi ste dobrom energijom koja vas podstiče da budete još bolji. Ljubavna situacija je pomalo zbunjujuća, ali verujte nam na reč, konci će se uskoro razmrsiti i to baš u vašu korist. Lebdećete od sreće i poleta!

Komentari (0)
Loading