Danas je NAJMOĆNIJI dan u godini: Ako želite da privučete SREĆU i novac u vaš dom, ovo morate obavezno da uradite

Vesti 11.01.2023 08:00 0

Danas je 11.1. a to znači čaroban dan i niz 111. Ovo su dva, izuzetno važna broja po tumačenju numerologije: 1 i 11

Danas je NAJMOĆNIJI dan u godini: Ako želite da privučete SREĆU i novac u vaš dom, ovo morate obavezno da uradite

Shutterstock

Broj 1, kao što i sami pretpostavljate označava nove početke. Istovremeno  predstavlja nezavisnost i motivaciju. Ako treba da izaberete idealan dan za novi start, onda je to baš ovaj, jer se u njemu krije esencija uspeha.

Broj 11 je moćan broj i označava  misiju vaše duše i smisao, odnosno srž vašeg postojanja.

Kada stoje zajedno, brojevi su dvostruko značajni, jer mogu da iniciraju duhovno buđenje i da probude inspiraciju. Zejdno nose i snažnu vibraciju. Za ljude, koji redovno uočavaju ove cifre, veruje se da su snažni lideri i da imaju mnoštvo sledbenika. Veruje se i da će ljudi koji su rođeni 11. u bilo kom mesecu verovatno  biti lideri, a ne sledbenici.

Obratite pažnju na brojeve

Kada vidite broj 111 najverovatnije ćete privući obilje i prosperitet u svoj život i ostvariće vam se ono o čemu stalno razmišljate. Upamtite da je ovo dobar znak, budite optimistični. Vaši snovi zaista mogu postati stvarnost

Početak godine, istovremeno je idealno vreme da utvrdite želje i postavite ciljeve. Utvrdite čemu stremite. Istovremeno pokušavajte da  optimistično posmatrate  život. Fokusirajte se na privlačenje obilja. Verujte u ostvarenje svojih ciljeva i snova.

Niz 111 znači i da je vaša intuicija veoma jaka i da bi trebalo da sledite svoju intuiciju. Ona  će vam pomoći da steknete uvid i odgovore koji su vam potrebni u životu.

Uvek imajte na umu da ovaj niz otvara mnoge mogućnosti, ali da bi se one otvorile morate se naučiti zahvalnosti. Budite zahvalni na pomoći koju ste do sada imali u svom životu. Ovo će vam pomoći da privučete samo pozitivne situacije i ljude u budućnosti.

Komentari (0)
Loading