Dnevni horoskop za ČETVRTAK 23. decembar: OVNOVI donose važnu odluku, LAVOVI povedite računa o svojim reakcijama!

Vesti 23.12.2021 08:30 0

Evo šta vam danas spremaju zvezde

Dnevni horoskop za ČETVRTAK 23. decembar: OVNOVI donose važnu odluku, LAVOVI povedite računa o svojim reakcijama!

Pexels

Ovan 


Tokom ovog perioda vama je najvažnije da se okrenete sebi i svojim emocijama. Odluka u vezi posla mora
 da bude samo vaša. Zdravlje je stabilno. 


Bik 


Tvrdoglavost je vaša osobina koju rado koristite posebno u vezi posla i komunikacije sa ljudima. Ljubavna situacija je kritična jer partner je ljut. Pokušajte da to ublažite. 


Blizanci


Danas je veoma važno da sa partnerom imate dobar dogovor jer je to važno za njega i za vaš odnos nadalje. Zdravlje je stabilno samo obratite pažnju na pritisak koji može da vam bude problem do kraja dana. 


Rak 


U ovom trenutku budite spremni na kompromis sa partnerom i to zbog vaše ljubomore. Potrudite se da poslovnu saradnju poboljšate sa osobom u znaku Jarca. Novac može biti problem. 


Lav 


Mnogo ste napeti i nervozni zbog čega se to odražava na sve odnose u kojima ste ovih dana. Poslovna  situacija je nepovoljna zbog vašeg raspoloženja. Danas je najbolje da budete povučeni skroz. 


Devica 


Današnja poslovna situacija je veoma specifična jer morate da radite i ono što drugi nisu uradili do kraja. Porodični odnosi se popravljaju. Zbog toga ste mnogo bolje raspoloženi. 


Vaga 


Tokom dana pretežno ćete biti zadovoljni sa svim što budete radili ili činili jer vas prati dobra energija. Do vas stižu dobre vesti u vezi novog posla koji ćete započet posle Nove Godine. 


Škorpija 


U ovom trenutku nema potrebe da se nervirate previše oko posla. Sve ce se srediti samo od sebe. Ljubav je velika stvar koju morate rešavati ovih dana odnosno taj odnos sa partnerom. Budite mudri i strpljivi. 


Strelac 


Danas ste pod uticajem majčine strane ili razgovora sa porodicom. Želite da se okrenete sebi i svojim potrebama. To se sve može organizovati do kraja dana ali na vama je kakvu ćete odluku doneti. 


Jarac 
Do kraja dana očekujte dobre rezultate u oblasti svog rada. To će vas ispuniti i bićete veoma lepo raspoloženi. To sve prenosite na okolinu i na svoje najbliže. Zdravlje je odlično. 


Vodolija


Ovaj dan je savršen za sve što poželite jer vam Mesec daje dobru osnovu za sve vaše želje i potrebe. Ljubavna situacija je veoma dobro postavljena. Budite danas maksimalno opušteni. 


Ribe 

 


Do kraja dana očekujte dobre vesti od drugih ljudi posebno u vezi novca i nekih planova za 2022. Sledi vam razgovor u krugu porodice u vezi novogodišnjih praznika. Na vama je da budete mudri i strpljivi. 

Komentari (0)
Loading