Nedeljni horoskop do 3. novembra: Jedan znak će plivati u parama, a Vodolija će imati ozbiljne trzavice

Nedeljko Tišanović Vesti 27.10.2024 17:25 0

Šta li su vam zvezde pripremile?

žena

Shutterstock

OVAN

Ova nedelja donosi šanse za povezivanje s uticajnim ljudima koji će vam pomoći u ostvarivanju interesa. Izbegavajte nepoznate aktivnosti, ali možete razjasniti neke ljubavne situacije iz prošlosti. Zdravlje je stabilno. Najbolji dani: četvrtak i nedelja.

BIK 

Idealna nedelja za učenje i sticanje novih perspektiva. Izbegavajte konflikte u ljubavi i strpite se s pravnim pitanjima. Moguće su glavobolje. Najbolji dani: ponedeljak i utorak.

BLIZANCI
Izbegavajte rizike u fizičkom radu. Posvetite se poboljšanju svoje poslovne reputacije, a ljubavni život donosi strast i iznenađenja. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani: subota i nedelja.

RAK
Prijateljski odnosi se jačaju, a ljubav ide dobro. Fokusirajte se na opuštanje kod kuće umesto na duboku introspekciju. Najbolji dani: sreda i petak.

LAV  

Izbegavajte sebičnost i sukobe. Uložite više vremena u odmor i udobnost doma. Mogu se ponovo otvoriti neka stara pitanja u ljubavi. Proverite zdravlje. Najbolji dani: utorak i subota.

DEVICA 
Povoljna nedelja za poslovne i kreativne aktivnosti. Preuzmite inicijativu u ljubavi i budite praktični s novcem. Iznenađenja su moguća. Najbolji dani: ponedeljak i četvrtak.

VAGA  
Posvetite se zdravlju i izgledu, fokusirajući se na dugoročne rezultate. Budite iskreni u komunikaciji i oprezni s nepoznatim osobama. Najbolji dani: utorak i četvrtak.

ŠKORPIJA
Povoljne prilike za komunikaciju i razvoj odnosa. Budite iskreni u porodici kako biste izbegli nesuglasice. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani: sreda i subota.

STRELAC  
Kontrolišite budžet i fokusirajte se na stabilnost u vezama. Mogući su konflikti s porodicom. Najbolji dani: petak i nedelja.

JARAC 
Fokusirajte energiju na ključne projekte. Moguće su nove perspektive u ljubavi. Zdravlje je dobro. Najbolji dani: ponedeljak i sreda.

VODOLIJA

Izbegavajte sukobe s rodbinom. Pronađite savet za pravna pitanja i obratite pažnju na zdravlje. Najbolji dani: četvrtak i subota.

RIBE  
Osećaćete potrebu za rizikom, ali budite oprezni. Radite na odnosima i planirajte budućnost. Dobro se osećate. Najbolji dani: ponedeljak i petak.

 

Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading