Nedeljni horoskop od 21. do 27. oktobra: Bikovi i Ribe u narednom periodu će procvetati, sve im ide od ruke, ali drugi znakovi...

Nedeljko Tišanović Vesti 20.10.2024 17:25 0

Saznajte šta vas čeka naredne nedelje...

Shutterstock/Joyisjoyful

Shutterstock/Joyisjoyful

Bikovi će uživati u pozitivnijoj atmosferi na poslu, s fokusom na finansije i stabilnost. Očekuju ih važne odluke vezane za novac ili karijeru. U ljubavi, situacija će biti stabilna, ali moguće je zasićenje u dugotrajnim vezama. Slobodni Bikovi će biti otvoreniji za nova poznanstva. Zdravlje će im se poboljšati.

Blizanci će biti društveni i puni novih ideja, s mogućim pohvalama na poslu. Ipak, u ljubavi će se suočiti s nezadovoljstvom i teškoćama u novim poznanstvima. Mogući su susreti s osobama poznatim javnosti. Zdravlje će im biti dobro.

Rakovi će, i pored iscrpljenosti, nastaviti da se bore za svoje mesto na poslu. Predstojeća nedelja donosi kreativne ideje koje će doneti rezultate. U ljubavi su moguća preispitivanja odnosa, a susret preko posla može doneti flert. Zdravlje će im biti slabije.

Lavovi će biti u centru pažnje, s prilika koje zahtevaju brzu reakciju. U ljubavi će biti strastveni i otvoreni za nove avanture, s naglaskom na poznanstva na javnim mestima. Zdravlje će im biti osetljivo.

Device će imati lepe vesti i nove pregovore, a njihova posvećenost će biti nagrađena. U ljubavi su otvorene za komunikaciju i flert preko poruka, a putovanje sa partnerom može biti osvežavajuće. Zdravlje će im se poboljšati.

Vage će iskoristiti Veneru u trećem polju za pregovore i potpisivanje važnih dokumenata. U ljubavi će biti šarmantne i zavodljive, ali treba biti oprezan u donošenju odluka. Zdravlje će im biti slabije.

Škorpije će u sezoni svog znaka doživeti pozitivne promene i biti uspešne u preuzimanju inicijative. U ljubavi će situacija biti strastvena, ali turbulentna, pa je važno izbegavati sukobe. Zdravlje će im biti odlično.

Strelčevi će biti puni energije i želje za avanturom, a njihova optimistična energija će privući nove poslovne prilike. U ljubavi, Venera donosi šarm i šanse za nove romanse. Zdravlje će im se poboljšati.

Jarčevi će biti fokusirani na svoje ciljeve, s podrškom prijatelja. U ljubavi može biti distanciranosti, ali ne i nedostatka emocija. Slobodni Jarčevi će biti privučeni ambicioznim osobama. Zdravlje će im biti dobro.

Vodolije će se usmeriti na kreativnost i inovacije, ali će se suočiti s obavezama koje ih mogu ometati. U ljubavi će težiti slobodi, ali je važno održati otvoren dijalog s partnerom. Zdravlje će im biti stabilno.

Ribe će imati prilike za kreativne projekte, a njihova maštovitost će biti visoko cenjena. U ljubavi, biće romantične i spremne za nove početke, ali treba paziti na idealizaciju. Zdravlje će im biti dobro.




Bonus video:

 

@najzena.rs Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća vas prati do kraja života! #najžena #žena #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ゚ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading