Proverite koja je vaša! Astrološkinja otkrila koja boja najviše pristaje svakom znaku: Evo kome pripada roze, ne može je baš svako nositi

Nedeljko Tišanović Vesti 11.10.2024 08:10 0

Poznata astrološkinja za NajŽenu otkrila modnu tajnu iz aspekta zvezda.

marama

Shutterstock

Na jednom gradskom događaju sreli smo jednu od najpopularnijih srpskih astrološkinja Leu Bajčetić, poznatiju kao Astro Lea. 

Kako smo u sezoni Vage i kako se ulicama, povrh lepog vremena u Srbiji, šetaju jesenji komadi, astrološkinja smatra da Vagi pristaju više pastelne nijanse, ali da se neke od njih mogu naći i u jesenjim tonovima kao što je bež. 

U vezi sa ovim samo se nameće se da je naš razgovor tekao u modnom pravcu te smo svakom znaku dodelili boju koju najviše voli i koja mu najviše pristaje. 

Ovan

Crvena boja

.

.

Vatreni znaci horoskopa su najsmeliji, tu je svakako Ovan. Pored njega sigurno su i Lav i Strelac, ali umeju se osmeliti i Vodolije kao i Škorpije. Ovnovima i Strelčevima zapravo najbolje stoji sportski stajl — rekla je astrološkinja. 

Bik

Bordo, boja ove jeseni. 

.

.

 

 

Blizanci

Zelena boja

.

 

 

.

 

U odnosu na Lavove Blizanci su opozit, vole da se modiraju, ali više vole neku sportsku varijantu. Oni vole street styleI, volw da menjaju komade. To je neki Njujork, London stil — dodala je ona. 

Rak

Plava

.

.

Lav

Ljubičasta

.

.

Lavovi najviše vole da se modiraju, naravno tu su i ostali znakovi, ali najviše Lav. Oni vole svetlo pozornice i taj full glam izgled — kazala je Lea Balčetić.

 

 

Devica

 

Zemljane, bež

.

 

.

Vage

Pastelna, a vaga voli i roze.

.

.

Sve boje koje su pastelne su boje Vage, tako da i jesenje boje koje su pastelne mogu da se uklope, npr. bež, svetlo plava...

Škorpija

Tamno ljubičasta, tamno zelena

.

.

Škorpije vole da se predstavljaju kao bad boy ili bad girl ali to oni uopšte nisu. Vole da idu na mistiku, jer je mistika to što njih opisuje, ali vole da otkriju nekada "malo više" i da pokažu smelost. 

 

 

Strelac

Boja cigle, zlatne nijanse

 

.

 

 

.

Jarac

Voli crnu, braon

.

.

Vodolija

Voli šareno i šljokice

.

.

Ekcentričnost pripada vodoliji, ali pored njih tu su i Škorpije. 

Riba

Voli plavu i pastelnu zelenu

.

.

 — Karakteristično je da vodene znakove vezujemo plave nijanse, ali i svaki znak  može biti vodemo podznak, a podznak jeste vezan za fizički izgled, ali najviše plave boje pristaju vodenim znacima — zaključila je Astro Lea.

 

Bonus video: 

.

.

 

 

Komentari (0)
Loading