Znate li koji je najsrećniji horoskopski znak? Novac se lepi za njih, imaju najbolje pozicije na poslu, svi ih obožavaju

Nedeljko Tišanović Vesti 31.07.2024 12:09 0

Ako ste rođeni u ovom znaku, smeši vam se sreća...

žena

Shutterstock

Svi znamo bar jednu osobu za koju se čini da ima svu sreću ovog sveta. Oni uvek imaju lepe poslove. Oni osvajaju novac na lutriji. Univerzum im očigledno čuva leđa, a mi ostali ostajemo da se pitamo da li postoji ikakvo objašnjenje ili razlog ko ima sreće, a ko ne.

Prema novoj studiji, vaš horoskopski znak možda ima neke veze s tim.

Ko je najsrećniji znak?

O, Lavovi - uvek morate biti u centru pažnje!

Lavovi i Ribe čine više od četvrtine najbogatijih Amerikanaca. Vatreni lavovi čine 14,45% od ukupnog broja analiziranih srećnih pojedinaca. Da li je to njihovo samopouzdanje? Njihova živost? Njihovo prirodno vođstvo? Šta god da je razlog, Lavovi imaju puno sreće, piše Scary mommy

Lavovi su optimisti i uživaju u životu.

Oni nose svoja srca na rukavima i žele da prenesu svoju radost na one oko sebe —  objašnjava astrološkinja Benet, prenosi Best Life.

Iako imaju reputaciju da im je potrebna pažnja, Lavovi koriste reflektore da podele svoju sreću sa prijateljima i porodicom.

Druga astrološkinja Garbis kaže da je "teško biti neraspoložen u blizini Lava jer oni uvek znaju kako da te razvesele“, i dodala je da pored njih ne možete biti tužni jer oni se smeju tako da istim "zaraze". Lavovi važe za najharizmatičnije znakove, pa zbog takve energije prirodno je zašto toliko pažnje privlače. 

 

Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading