Pre bi umrli od čežnje: Dva znaka horoskopa nikada neće pokazati da pate za nekim

Vesti 01.10.2024 09:11 0

Postoje znakovi Zodijaka koji otvoreno pokazuju kada im neko nedostaje, kao i oni koji to ne rade.

žena

Shutterstock

Neki horoskopski znakovi pokazuju kada im neko nedostaje dramatičnim pozivima, beskrajnim porukam i emotivnim izjavama. S druge strane, postoje oni koji su majstori skrivanja osećanja, stručnjaci u glumljenju hladnokrvnosti, čak i kad ih čežnja iznutra razdire. Astrolozi kažu da su to ova dva znaka horoskopa:

Jarac

Kad im neko nedostaje, Jarčevi će se ponašati kao da su emotivno neprobojni. "Ko? Ta osoba? Ma, nemam vremena za to", reći će, dok istovremeno svaki slobodni trenutak koriste kako bi mislili o toj osobi. Jarac jednostavno ne voli da pokazuje slabosti. Za njega je čežnja za nekim znak ranjivosti, a to nije slika koju želi da prikaže drugima. Radije će pretrpeti tišinu nego priznati da misli na nekoga. Ali, iza tog "neprobojnog" oklopa krije se srce koje duboko oseća i kad mu neko nedostaje, sećanja mu postaju najbolji prijatelj, ali to niko neće ni primetiti.

žena

Shutterstock

 

Škorpija

Škorpije će osobu koja im nedostaje zakopati tako duboko da niko ne bi mogao ni naslutiti šta se zapravo događa. U očima drugih, Škorpija izgleda sigurna u sebe, ali ispod te površine krije se lavina emocija. Ignorisaće tu osobu u stvarnosti i eventualno analizirati svaki detalj u glavi. Majstori su u zavaravanju drugih, ali i sebe. Često će se odlučiti za strategiju: "Ako se pravim da mi ne nedostaje, možda će tako i biti." Ironično, to obično samo pojačava čežnju, ali Škorpija bi radije proživela emotivni tornado, nego da prizna da pati za nekim.

Bonus video:

 

@najzena.rs Stižu pare za tri horoskopska znaka!Mesečev trigon sa Saturnom puni džepove! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading