Tranzit Meseca u konjukciji sa Neptunom otvara vrata sreće: Za 3 horoskopska znaka stiže bujica emocija, trebaće snage i strpljenja

Nedeljko Tišanović Vesti 18.09.2024 11:15 0

Saznajte šta vas očekuje...

planete

Shutterstock

Ispred nas je zanimljiv dan, jer 18. septembar 2024. donosi otvaranje vrata sreće. Naša astrološka analiza pokazuje da smo tokom tranzita Meseca u konjunkciji s Neptunom više povezani sa svojim emocijama. Ipak, ne dopuštamo im da nas nadvladaju.

Dopuštamo sebi da budemo ranjivi, što može biti novo iskustvo za tri horoskopska znaka. Nekada možda nismo mogli da doživimo sreću koja nam je dostupna jer smo odlučili da podignemo gard, ali sada smo zahvalni što smo to učinili.

Ako želimo da živimo život punim plućima, moraćemo da priznamo da je to iskustvo moguće samo kada smo ranjivi. Tokom konjunkcije Meseca i Neptuna, oboje smo ranjivi i hrabri. Želimo iskustva. Želimo sreću. Želimo da znamo da možemo da živimo u toj sreći, i od ovog dana, to ćemo i učiniti.

Jarac

Iskustvo te naučilo da moraš biti jak kako bi izdržao životne nedaće, ali 18. septembra shvatićeš da si možda previše tvrd i da si izbegavao sreću. Strah od razočaranja doveo je do izgradnje zidova koji sprečavaju ljubav da uđe u tvoj život. Ovaj tranzit Meseca u konjunkciji s Neptunom stvara prostor za promenu i podseća te da je život kratak, te da treba da uživaš i budeš ranjiv.

Vodolija 

Prošla nedelja možda nije bila laka, ali osećaš da je vreme da rizikuješ. Iako se plašiš povređivanja, ovaj dan ti pokazuje da si društveno biće koje treba ljubav i podršku. Razmišljanje da sve možeš sam dovelo te do odlaganja bliskosti, a sada shvataš da je u redu želeti nekoga pored sebe, što će te osloboditi prethodnog nezadovoljstva i uvesti u sezonu radosti.

Ribe 

Tokom konjunkcije Meseca i Neptuna, za tebe se otvara mogućnost sreće i zadovoljstva. Ovaj dan je prilika da se osećaš ranjivo, ali i da razumeš da ne moraš sve deliti. Ne možeš više živeti izolovano. Potrebno je poverovati u univerzum i otvoriti se prema ljudima. Ovaj tranzit te vodi ka sigurnom prostoru ispunjenom ljubavlju i mogućom romansom, što znači da je vreme da doživiš sreću.

 

Bonus video: 

@najzena.rs Stiže pomračenje meseca, 18. septembra i donosi drastične promene #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading