Kako da dušek zablista: Dajte mu novi život uz pomoć ovog genijalnog trika, mrlje nestaju za čas

Vesti 15.06.2024 16:02 0

Ovo je idealan period da se posvetite čišćenju predmeta koje ste zapostavili

dušek

Shutterstock

Proleće se bliži kraju, i ako niste već obavili prolećno pospremanje i čišćenje, sada je vreme da se bacite na posao. 

Ovo je idealan period da se posvetite čišćenju predmeta koje ste zapostavili. Sigurno su prljavi, puni prašine i jedva čekaju da im date novi život. 

Posebno je važno znati kako da na pravi način očistimo naše dušeke jer ih koristimo svadnevno zbog čega su oni prepuni bakterija i prljavštine.

Nastavite da čitate kako biste otkrili najlakši način čišćenja dušeka.

Nikad lakše

Metoda koju je objavila korisnica koja se na TikTok-u potpisuje kao ,,tsagana24" nas je toliko oduševila da smo odlučili da je podelimo sa vama. Jednostavna je, praktična i brza, te smo sigurni da će se i vama dopasti.

Pogledajte njen tutorijal:

 

@tsagana24 Omg, after 2 children, my mattress was ready for the trash, but now it’s like new 🤩and I saved a lot of money👍👍👍 Definitely try this: 1. Powder washing machine 2. 2 tbsp banking powder 3. 1 tbsp toothpast 4. 4 tbsp hydrogen peroxide #momlife #momsoftiktok #momtips #momhack #clean #lifehacks #matresscleaning ♬ OMG What's Happening - Ava Max

 

Za čišćenje dušeka je potrebno:

  • 3 doze deterdženta za pranje veša
  • 2 kašike sode bikarbone
  • 1 kašika paste za zube
  • 4 kašike hidrogen peroksida


Postupak: Istopite deterdžent u vreloj vodi, a onda dodajte sodu bikarbonu, pastu za zube i hidrogen peroksid. Dobro promešajte pa umočite peškir u sredstvo koje ste napravili. Peškir iscedite i obavijte ga oko pegle. Peglom obavijenom peškirom pređite preko cele površine dušeka. Potom ostavite da se osuši. 

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading