Konačno je stigao kraj retrogradnog Merkura! Ove promene čekaju vaš horoskopski znak

slobodanka ćorić Vesti 25.04.2024 10:15 0

Posle perioda mučenja i stagniranja, retrogradni Merkur je završen

horoskop

Shutterstock

Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 25. april 2024. godine, dan kada će se dosta stvari promeniti. Planeta nastavlja svoj direktan hod, što znači da će znakovi morati da sumiraju dosadašnje lekcije. Iako će biti bolnih trenutaka, znaćete kako da počnete iznova. Važne odluke više neće morati da se odlažu, a greške iz prošlosti sada će dostići novu fazu. Pročitajte šta vam kraj retrogradnog Merkura donosi prema horoskopu:

OVAN

Počinje period kada ćete naučiti da povratite poverenje. Dobro je da jasno izrazite svoje ideje i da budete saslušani kada vam je to najpotrebnije. Ne treba da žurite kada je donošenje odluka u pitanju. Imaćete nekoliko opcija na raspologanju, a na vama je samo da slušate svoju intuiciju.

BIK

Imate priliku da se fokusirate na ono što želite, a da vas ne ometaju oni koji vas okružuju. Kraj retrogradnog Merkura vam otvara vrata za promene, pravi ste srećnik! Možda ćete želeti da pređete na realnije planove za budućnost. Imaćete jaku želju da ostvarite svoje snove i povežete se sa svojim autentičnim egom.

BLIZANCI

Bićete veoma pažljivi prema detaljima i želećete da i drugi primete to. Razgovarajte sa svima i stvarajte veze za koje niste mislili da su moguće. Izražavajte svoje ideje na najoriginalniji mogući način, dobićete nagradu. Budite otvoreni za nove perspektive, čak i ako vas to u početku plaši.

RAK

Želećete da izrazite svoja osećanja na pravi način! Imaćete priliku da se odvojite od problema koji ste dugo skrivali. Morate da postavite granice kako ne biste bili povređeni u budućnosti. Iskrenost će vas odvesti do visina za koje nikada ranije niste mislili da su moguće.

LAV

Ključan je trenutak da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Ako promovišete ideje u koje verujete, mogu da vam donesu aplauz i podsmeh. Interesi koje trenutno imate nisu u skladu sa interesima vaših prijatelja ili životnog partnera. Imate osećaj da bliska osoba ne mari za vaša dešavanja, zbog čega je moguća tenzija.

DEVICA

Zvezde vas pozivaju da se usredsredite na duboko slušanje. Važni ljudi cene vaš trud i komunikacijske veštine. Počinje period u kojem ćete želeti da izgradite autentične i značajne odnose. Promena koju želite bliža je nego što mislite. Samo budite još malo strpljivi, posebno ako je reč o ljubavi i imaćete puno sreće!

VAGA

Bićete objektivni i veoma jasni u komunikaciji, što može da vam pomogne oko pregovora na poslu. Iskoristite sve veštine koje ste stekli jer samo tako možete da pronađete rešenje. Budite mudri u ljubavi, ne verujte u svaku izgovorenu reč druge strane.

ŠKORPIJA

Prolazite kroz period introspekcije. Osećanja koja imate prema onima oko sebe, pomažu vam da se osećate jačima i iskrenijima. Iako sada možete da budete ranjivi i otvoreni, moći ćete da se duboko fokusirate na ono što zaista želite.

STRELAC

Otvoreni ste za nove životne perspektive i koristite svoj entuzijazam. Samo tako nastavite, dobijaćete inspiraciju od onih koji vas okružuju i imaćete priliku da istražite sve što ranije niste. Avantura je pred vama! Na vama je da izaberete - da li ćete se u nju upustiti sami ili sa bliskom osobom.

JARAC

Sada je pravo vreme da se koncentrišete na akciju. Ako je do sada vaš ljubavni život bio fokusiran na reči i komunikaciju, sada vam je potrebno učenje i iskustva za budućnost. Drugi će vas približiti sopstvenim željama i idejama.

VODOLIJA

Želećete da komunicirate sa onima oko sebe, ali mnogo efikasnije. Izražavajte svoje originalne ideje i budite otvoreni za promene. Vaše iskustvo pomaže članovima porodice da na vreme spreče pogrešna ulaganja. Dobićete ideju kako da razvijete svoje buduće poslovanje.

RIBE

Posle retrogradnog Merkura bićete vrlo saosećajni. Osetljivost koju pokazujete pomaže drugima da lakše primete gde greše i da se dublje povežu sa bliskim osobima. Imate iskrena osećanja, ali potrudite se da ih još malo sačuvate za sebe.

Komentari (0)
Loading