Ohladiće suvu i crvenkastu kožu nakon sunčanja: Primenite ove sastojke koje imate kod kuće i rashladićete se kao nikad pre

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 13:50 0

Kod kuće napravite smesu koji ćete koristiti nakon sunčanja. Ova jednostavna maska će biti gotova za samo nekoliko minuta, a sastojke već verovatno imate u svojoj kuhinji

lice

Shutterstock

 

Suva i crvenkasta koža nakon predugog igranja u plićaku ili sunčanja može biti veliki problem. Muke možete smanjiti prirodnom maskom, koja je idealna za izgorelu kožu koja žudi za hidratacijom.

Ova jednostavna maska će biti gotova za samo nekoliko minuta, a sastojke već verovatno imate u svojoj kuhinji. Trebaće vam pola krastavca i kašika jogurta. Krastavac ubacite u seckalicu kako biste ga usitnili u smesu sličnu pasti, a zatim dodajte jogurt i sve dobro pomešajte.

lice

Shutterstock

 

 

Ako želite dodatnu senzaciju rashlađivanja, ubacite masku u frižider ili zamrzivač nakratko pa će vam duže ostati hladna kad je nanesete na lice.

Na očišćeno lice namažite masku izbegavajući nos i oči te se opustite dok ona odrađuje posao, oko 30 minuta. Nakon toga isperite lice mlakom vodom i nanesite hidratantnu kremu, koja će zadržati prirodnu vlagu u vašoj koži. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading