Sprej koji rešava komarce: Dodajte samo nekoliko kapi ovog sastojka i više vas neće bockati, provereno deluje

Vesti 15.08.2024 16:08 0

Korisnik TikTok-a čiji profil nosi naziv ,,that40yearguy" je podelio trik kojim je bio prosto oduševljen jer pre toga nije mogao da živi od komaraca

komarac

Shutterstock

Leto pored dobre zabave, lepog vremena i druženja sa prijateljima i porodicom, sa sobom  donosi nesnosne komarce.

Ako se ne zaštitite na adekvatan način, ove male štetočine će vas bez sumnje izbosti po celom telu i izazvati neprijatan svrab koji će trajati danima. Dobar vid zaštite od komaraca u kući su komarnici i uređaji protiv komaraca, a kada izađete napolje preporučuje se od uboda zaštitite posebnim sprejom.

žena

Shutterstock

 

Iako postoji mnoštvo preparata koje možete kupiti u obližnoj prodavnici ili apoteci, mnogi od njih su prilično skupi i sadrže hemikalije koje verovatno ne želite da nanosite a svoju kožu. Iz tog razloga smo pronašli prirodnije rešenje.

Nastavite da čitate kako biste otkrili kako da napravite domaći sprej protiv komaraca!

Vanila protiv komaraca

Nikada nije bilo lakše oterati komarce. Upravo ćemo vam objasniti koja se to metoda pokazala kao najefikasnija.

Korisnik TikTok-a čiji profil nosi naziv ,,that40yearguy" je podelio trik kojim je bio prosto oduševljen jer pre toga nije mogao da živi od komaraca.

Pogledajte njegov tutorijal:

 

 

On je uzeo plastičnu flašu, napunio je vodom i u nju sipao 10-15 kapi ekstrakta od vanile. Zatvorio je flašu i dobro promućkao. Tečnost je potom naprskao po telu. Nakon što je 30 minuta proveo pored bazena nije zadobio niti jedan jedini ubod. 

Ovaj sprej definitivno funkcioniše!

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading