Skinite kamenac očas posla! Ovaj prah će ga ukloniti bolje od svega što ste probali, a košta samo 40 dinara

Vesti 11.08.2024 16:40 0

Sa ovim sredstvom iz kuhinje, kamenac ćete skinuti bez imalo muke, kažu da je bolje od sirćeta.

kamenac

Shutterstock

Bilo da je zbog štednje ili želje da koriste prirodna sredstva za čišćenje, žene često pribegavaju namirnicama za čišćenje kuće. Za skidanje kamenca, između ostalog, možete da upotrebite limuntus.

Skida kamenac sa česmi i pločica

Potrebna vam je samo jedna kesica limuntusa koji sigurno imate u fioci jer je vreme pripremanja zimnice. Osim što se koristi za pripremu sokova, džemova i druge zimnice, limuntus može da bude odlično sredstvo za čišćenje kamenca. Neke žene kažu da je čak bolji od sirćeta i sode bikarbone kada je u pitanju uklanjanje kamenca sa česmi i pločica u kuhinji i kupatilu.

žena

Shutterstock

 

Šta treba da uradite

Limunska kiselina, odnosno kesica limuntusa se razredi u malo vode i kada dobijete pastum nanesite je na željeno mesto na kome ima kamenca (česma, pločice, lavabo, kada).  Ostavi do 30 minuta da deluje. Zatim sunđerom uklonite kamenac i isperite vodom.

Uklonite kamenac iz kuvala

Za uklanjanje kamenca iz električnog kuvala za vodu ili kafu potrebno je pomešati tri kašike limuntusa s jednim litrom mlake vode i sipati u kuvalo. Posle stajanja i skidanja kamenca, isperite kuvalo dobro vodom.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ova žena je potrošila 700.000 evra kako bi izgledala mlađe od svoje ćerke #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #woman #plasticsurgery ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading