Vaša wc šolja će zablistati bez ribanja: Ovaj trik uklanja kamenac i prljavštinu, a celo kupatilo će divno mirisati!

Vesti 09.07.2024 09:54 0

Jedna žena je pokazala jednostavan način da toalet uvek bude čist i kupatilo mirišljavo.

kupatilo

Shutterstock

Toalet se u mnogim kućama riba skoro svakog dana, jer se u njemu brzo nakupe prljavština i kamenac. Osim toga, u kupatilu se često javljaju neprijatni mirisi. Ali, žena koja se profesionalno bavi čišćenjem i na društvenoj mreži TikTok deli savete u vezi sa tim, otkrila je odličan način da wc šolja lepo miriše i bude uvek besprekorno čista. Treba joj verovati, jer je prati čak 1,5 milion ljudi.

Upotrebite kapsulu za veš

Žena je objasnila da umesto da ribate wc šolju raznim sredstvima, samo uzmete jednu kapsulu za pranje veša. Stavite je u plastičnu posudu od litar, sipajte otprilike pola litra tople vode, probušite kapsulu viljuškom i mešajte da se deterdžent i kapsula istope. Zatim sipajte tu tečnost u držač četke za wc šolju. Ostatak mešavine sipajte u wc šolju, oribajte četkom pa četku vratite u držač sa tečnošću.

 

@donnamendoza35 #cleaning #dirty #cleaningtiktok this client said she couldn’t get her toilets clean.#cleantok ♬ So Fresh, So Clean - Outkast

 

Uništava bakterije, čisti i uklanja mirise

Kapsule za pranje veša sadrže deterdžent koji će očistiti wc šolju i uništiti bakterije, ali imaju i omekšivač koji će dati prijatan miris celom kupatilo. Svakog dana, kada pređete četkom po wc šolji, ona će ostati čista, a kupatilo će lepo mirisati, sve dok ne potrošite svu mešavinu koju ste napravili.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading