Pre nego što stavite hranu u rernu, uradite ovo: Trik koji obožavaju domaćice pomaže da pek papir ostane na mestu, uverite se i vi!

Vesti 09.08.2024 11:48 0

Svi znamo da pek papir neretko ume da ,,beži" i da ga je teško obuzdati i takoreći naterati da ostane na plehu pre nego što na njega stavimo hranu

pek papir

Candice Bell / Alamy / Alamy / Profimedia

Bez obzira da li ste početnik ili profesionalni kuvar, uvek postoje trikovi koji će vam značajno olakšati posao u kuhinji. Kao i uvek, priprema je ključna, te zato imamo savršeno rešenje za koje će olakšati muke svima onima koji ne vole da gube vreme dok spremaju hranu.

Ovaj trik će pre svega značiti osobama koje često koriste rernu. Bićete i više nego oduševljeni kada vidite o čemu je reč.

Nastavite da čitate kako biste otkrili ovaj fenomenalan trik!

Pek papir će ostati na mestu

Svi znamo da pek papir neretko ume da ,,beži" i da ga je teško obuzdati i takoreći naterati da ostane na plehu pre nego što na njega stavimo hranu.

Evo kako da rešite taj problem:

 

 

Kao što ste imali priliku da vidite rešenje je jednostavno. Potrebno je samo da nanesete par kapi vode na pleh i da potom namestite pek papir. Voda će pomoći da pek papir ostane na mestu.

Alternativno rešenje je da zgužvate pek papir pa da ga ponovo ispravite i stavite na pleh. Papir neće biti ravan ali se definitnivno neće pomerati. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading