Od kečapa i jaja do čokolade i putera, postoji mnogo nesuglasica kada je reč o tome koje namirnice treba da se čuvaju u ostavi.
I, čini se da najnovija debata na internetu okružuje krompir nakon što je jedna žena ostala potpuno zapanjena nakon što je otkrila kako da ih pravilno skladišti.
Žena je na TikTok-u podelila svoje glavno otkriće i od tada je izazvalo veliku diskusiju na mreži.
Bet je započela video tako što je pomerila na vreću krompira dok je zumirala preporuku „u kući na temperaturi ispod 5 °C“.
Opis TikTok-a je glasio: „ Ne može biti? Da li još neko drži svoj krompir u frižideru?? Da li je ovo NOVO? Da li je ceo moj život laž...“
,,Možda sam živela ispod kamena, ali sam uvek mislila da im je mesto u mračnom ormariću?"
Video je od tada prikupio više od 421 hiljada pregleda na platformi, zajedno sa stotinama i stotinama komentara ljudi koji žele da podele svoje reakcije na ženino otkriće.
Čini se da su mnogi ljudi bili jednako zapanjeni kao i Bet, a jedan korisnik TikTok-a je napisao: „Nikada nisam sreo nekoga ko je držao krompir u frižideru...“
„Zašto sam uvek stavljao velike krompire u tamni orman, a mlade krompire u frižider. Preispitujem sopstvenu logiku“, priznao je drugi, dok je treći dobacio: „Moji su bili u ormariću“.
Četvrti je savetovao: „Zapitajte se gde sve prodavnice drže jaja i krompir.", prenosi Tyla.
„Ormarić, ali uvek zaboravim na njih pa ih ponekad stavim frižider“, otkrio je drugi.
Za druge, međutim, ovo nije bila neka novost.
„Ja svoje držim u frižideru jer kada su bile u ormanu zaboravio sam na njih dok nisam mogao da osetim njihov miris“, otkrio je jedan korisnik TikToka.
Drugi je napisao: ,,Držim ih u frižideru otkad znam za sebe. Nikada nema klica ili kvarenja."
„Frižider ovde“, javio se treći, „traju nedeljama i nedeljama.“
Četvrti je rekao: „Ko ih ne stavlja u frižider?!, dok je peti odjeknuo: „Ja svoje uvek držim u frižideru, mngo duže traju i ništa ne raste na njima.
I, poslednji korisnik TikTok-a je dodao: „Da! Traju mnogo duže i manje je verovatno da će niknuti!“
Bonus video: