Uz ovaj trik vaša odeća će mirisati godinama: Sve što vam treba je ovaj jeftin sastojak

Olja Jelić Vesti 27.03.2024 09:16 0

Ako vaša odeća ima neugodan miris ili jednostavno ne miriše kao kada ste je tek oprali, isprobajte jedan vrlo ekonomičan trik uz pomoć kojeg će vaša odeća mirisati

mirišljava odeća

Shutterstock

Ako vaša odeća ima neugodan miris ili jednostavno ne miriše kao kada ste je tek oprali, isprobajte jedan vrlo ekonomičan trik uz pomoć kojeg će vaša odeća mirisati.

Korisnica TikToka koja često deli svoje modne kombinacije i različitu odeću, otkrila je jedan trik kojim se služi njena baka. Ona tvrdi da ćete uz pomoć jednog sastojka postići da vaša odeća miriše i do 20 godina. Reč o korišćenju običnog sapuna, koji se može naći po vrlo povoljnim cenama u svim marketima.

Budući da je od svoje bake nasledila i veliki broj takozvane vintage odeće, koja je jako stara, trik sa sapunom joj je neophodan.

 

@boringbb Much nicer than having a bunch of loose sticky paper in the sides of your dresser #laundryhack #grandmaadvice #clothinghacks ♬ original sound - Julia

 

 

Jednom prilikom bila je kod bake i videla je kako iz ormara vadi sapun. To joj je bilo čudno pa je pitala baku zašto to radi, a ona joj je objasnila da uz pomoć sapuna održava miris odeće koja je stara.

Dakle, kako biste iskoristili ovaj trik, potrebno je da kupite sapun čiji vam miris odgovara i zamotate ga u papir. Na taj način, imat ćete odjeću koja miriše, a dobra stvar je što ćete se rešiti i moljaca. Video ove TikTokerke pregledan je više od 680.000 puta, a mnogi su pohvalili ovaj trik.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading