Najobičnija šerpa će vam promeniti život: Garantujemo da niste znali šta sve može, jedan trik je fenomenalan!

Vesti 20.02.2024 11:09 0

Italijanski influenser Alesio, koji deli TikTok profil sa svojom ženom Džesi, podelio je savršen trik...

šerpa

Shutterstock

Bez obzira da li volite da kuvate ili ne, većina nas je primorana da se nađe u kuhinji i da spremi obrok sebi i svojim najbližima. Ako niste vešta domaćica, ali i ako jeste, razume se da ćete hteti da znate sve moguće trikove kako bi vam ovaj često nemio posao lakše pao.

Zato danas donosimo jedan vrlo praktičan savet koji će posebno obradovati ljubitelje italijanske kuhinje. Ovaj trik će vam pomoći da izdvojite pravu količinu testenine za jednu porciju bez upotrebe vage. 

Savršena porcija za vas

Italijanski influenser Alesio, koji deli TikTok profil sa svojom ženom Džesi, podelio je savršen trik za merenje paste upotrebom rupe u dršci šerpe. Na početku je objasnio da rupa može da drži varjaču, ali da takođe može izmeriti savršenu količinu paste za jednu porciju.

 

@thepasinis

Pasta hacks from my Italian husband! ♬ original sound - Jessi & Alessio

 

Njegova žena, koje je snimala ovaj video, isprva nije verovala ali je ubrzo shvatila da je u pravu. Alesio je stavio špagete u rupu, a potom ih izvadio iz iste i stavio na vagu kako bi dokazao da je rupa pomogla u određivanju savršene količine. 

Ovaj trik može pomoći i vama ukoliko se nađete u situaciji gde nemate vagu ili nemate vremana da je koristite jer želite što pre da spremite obrok. Sve što vam je potrebno je šerpa.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading