Često kupujete polovnu odeću? Ovo obavezno uradite pre nego što je obučete!

Vesti 19.02.2024 08:47 0

Bilo da ste odeću kupili u prodavnici, preko interneta ili u "second hand"-u, morate jednu stvar da uradite.

odeća

Shutterstock

Polovna garderoba, koja se prodaje u "second hand" radnjama se svakako pere pre nego što se stavi u prodaju. Savesni trgovci vode računa o tome da odeća koju prodaju ispunjava sve neophodne standarde.

Međutim, feng šui stručnjaci smatraju da to nije dovoljno da bi se stvari oslobodile energije prethodnog vlasnika. Prema njihovim rečima, potrebno je da tu odeću operete još jednom, ali da u vodu stavite i kašičicu morske soli. Feng šui filozofija veruje da so kao materija odlično upija negativnu energiju, pa ako operete veš sa slanom vodom, iz njega izbacujete svu energiju prethodnog vlasnika.

Pozajmljivanje odeće

Shutterstock

 

Drugi način je da odeću ostavite na suncu, jer njegova svetlost predstavlja jang energija koja suzbija ustajalu, jin energiju koja se nalazi u starim stvarima.

Kad unosite “second hand” stvar u dom, osluškujte sebe, kažu feng šui stručnjaci. Oni savetuju da poslušate intuiciju i prilikom kupovine. Ukoliko vam sam pogled na neki komad garderobe budi osećaj tuge ili žalosti, verovatno je pun negativne energije, pa ne treba ni da ga kupite.

Komentari (0)
Loading