Ovo će vas oduševiti: Čovek pokazao kako otvoriti limenku bez upotrebe prstiju, genijalno otkriće!

Vesti 08.02.2024 19:34 0

Limenke nekada nije lako otvoriti, posebno ženama koje imaju duge nokte i mogu da ih polome. Ali postoji i drugačiji način.

limenka

Shutterstock

Džordan Houlet ima 26 godina, živi u Kaliforniji i vrlo je popularan na društvenim mrežama zbog svojih video snimaka koji su zanimljivi mnogim ljudima. Ima raznih, od urnebesno smešnih do edukativnih. U jednom od najnovijih video snimaka, Džordan je pokazao kako otvoriti limenku soka bez korišćenja prstiju.

"Dakle, kada pogledate dno limenke, videćete da ima ovu okruglu ivicu", kaže on na početku videa koji je na „TikToku“ dobio više od 9 miliona pregleda.

Zatim je dodao neke informacije o izgledu limenki: “Očigledno je potrebno da limenke imaju okrugla dna jer zadržavaju karbonizaciju, a zbog toga sok ostaje svež i ima dobar ukus. Međutim, kada su limenke soka stvorene 1958. godine, nisu izgledale ovako. Želite li znati zašto? Zato što su ti gazirani sokovi višenamenski".

Stavio je limenke jednu na drugu i otvorio onu donju pomoću gornje. "Stavite jednu na drugu i iskoristite je da biste otvorili onu ispod", objasnio je u videu koji je oduševio mnogo ljudi. Pregledan je čak 9 miliona puta, a ljudi su u komentarima pisali kako su zapanjeni njegovim otkrićem.

 

 

"Šokiran sam, ovo je tako dobro" napisao je jedan čovek, a drugi dodao: "Pokušaću ovo kasnije na poslu", a žena je napisala: "Ja stalno lomim nokte kada ih otvara, ovo je odlično rešenje".

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading